cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porodnišnica Postojna

clock-img

20.01.2010, 21:01

clock-img

pelika

pencil-img

14

Zanima me če je katera kaj seznanjena z porodom v vodi, ki ga imajo v postojni? kako je lahko manj boleč? je to res, da zelo manj boli?
lepe pozdravčke vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.1.2010 12:14:50 >

clock-img

24.01.2010, 00:15

clock-img

katja86

pencil-img

39

Slišala sem da je manj rezanja, oz šivanja, ker voda omehča kožo. Znano je tudi da kožo voda sprošča, te umirja, manj boli baje pa tudi manj traja. Če pride do kakih komplikacij te pa itak takoj premaknejo na posteljo. Voda je topla. Imet mores normalno nosečnost brez kaksnih komplikacij, da pride v postev vodauser posted image

clock-img

28.01.2010, 12:52

clock-img

Božička09

pencil-img

374

Je tu katera, ki je rodila v vodi?

clock-img

05.02.2010, 09:16

clock-img

Anonimen

Pa ne smeš bit čez rok. Pa izvide za HIV in hepatitis C. Max si v vodi 2h pol moraš pa mal ven, da vodo menjajo, da tebe mal pogledajo. Nam so v MŠ rekli, da je manj boleče. 

clock-img

11.02.2010, 20:18

clock-img

tasia

pencil-img

68

Jaz sem bla v prvi user posted image pri njih na posvetu za porod v vodi, ker morš tja, da te zapišejo v zvezek. Kot je že nax05 napisala, imet morš izvide za tisto dvoje, normalno nosečnost in porod more bit predviden brez zapletov (glavična vstava, že kar odprta...). Mi je pa ginekologinja takrat rekla, da porod ni bistveno manj boleč, ker itak ne rodiš v vodi, te dajo rodit na mizo, razen je pa res da voda sprošča med popadki.
Več pa žal ne vem povedat, ker sem imela potem težak in dooooooooolg porod in sem mojega user posted image rodila kar lepo v porodni.

LPuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem