cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Porodnišnica Celje

clock-img

09.07.2013, 06:57

clock-img

robika

pencil-img

290

Pozdravljene!

V septembru bom rodila,zanima me,kako je v Celjski porodnišnici? Od mojega zadnjega poroda so minila 4 leta,se je v tem času kaj spremenilo? Izkušnje mamic ki so rodile pred kratkim bi bile dobrodošle user posted image

clock-img

24.07.2013, 10:25

clock-img

tweety83

pencil-img

784

sicer sem rodila dve leti nazaj,ampak se nič ni spremenilo....(imam še enega otroka starega 4 leta)
načeloma je vse isto kot je bilo,res pa je da je treba včasih ful prositi za vložke,pleničke in oblekice (če je potrebno dojenčka preobleči)....

clock-img

16.08.2021, 20:13

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Posodabljam temo, da ne zacenjam nove - zanima me čim vec podrobnosti o porodu v Celju... Zdaj, ko so šole za starše bolj kot ne samo v obliki videov in online zadev... Ker je zame prvic, bo vsaka informacija vec kot dobrodošla 😃👍❤️

clock-img

19.11.2021, 19:33

clock-img

Mateja1993

pencil-img

1

Sploh nevem kje zveš za kako materinsko šolo, je to sploh obvezno ali kako zdaj to poteka v teh korona časih.Naj bi te tam "pripravili" na porod, nevem kak zdaj pričakujejo da se bomo učili iz knjige

clock-img

11.01.2023, 05:39

clock-img

distincttwisting

pencil-img

11

Zdaj, ko so šole za starše bolj kot ne samo v obliki videov in online zadev doodle jump

clock-img

13.07.2024, 18:00

clock-img

stepphiesecret

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja1993

Sploh nevem kje zveš za kako materinsko šolo, je to sploh obvezno ali kako zdaj to poteka v teh korona časih.Naj bi te tam "pripravili" na porod, nevem kak zdaj pričakujejo da se bomo učili iz knjige

Materinske šole niso obvezne, so pa zelo koristne. Pomagajo ti pripraviti se na porod in na prihod otroka. V teh korona časih veliko teh šol ponuja tudi spletne tečaje ali videe. Preveri pri svojem ginekologu ali lokalnem zdravstvenem domu, oni bodo imeli informacije o tem, kje in kako se lahko vpišeš.

Brez skrbi, vse bo šlo gladko!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem