cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poročno kosilo - Zasavje

clock-img

24.08.2006, 13:01

clock-img

Anonimen

S fantom se nameravava v kratkem poročiti. ker ne želiva velike ohceti, bova poroko opravila v ožjem družinskem krogu (cca. 30 ljudi) - in jih povabila na spodobno kosilo in kratko druženje ob torti....

ima mogoče kdo kakšne izkušnje z zasavskimi gostilnami ??? Ne bi rada, da izpade kot nekakšna menza.

clock-img

24.08.2006, 13:13

clock-img

Anonimen

mi smo mel eno poroko v Kumu-zagorje.. je blo kr ok..

mogoče bi pa lahko v Guliverju (dol pri hrastniku), pa vam zaprejo en del -al noter ali pa zimski vrt.. tud ful lepo nardijo za takšne priložnosti..user posted image

clock-img

24.08.2006, 13:16

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz sem mela v Kumu,je blo za jest in to super,pa tud eno posebej sobo majo,če bi radi bili bolj za sebe.Lahko bi šla recimo tud v gostišče Martin,ki je recimo bolj na nivoju,če bi hotela kaj posebnega za jest ampak temu primerna je seveda tudi cena.

clock-img

24.08.2006, 14:26

clock-img

kada

pencil-img

715

Jaz sem imela v Kumu je blo super. Mogoče tudi Guliver (tam je mela prijateljica).

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

24.08.2006, 19:22

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Kaj pa Štorman in Martin v Trbovljah?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

24.08.2006, 19:28

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: lukec

Kaj pa Štorman in Martin v Trbovljah?

evo sem mislila isto svetovati.......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

24.08.2006, 20:06

clock-img

brina_3

pencil-img

743

pri martinu boš dala za 30 ljudi kar dosti denarja porcije pz. pogostitev pa si ne zasluži tega denarja
moje mnenje

clock-img

24.08.2006, 20:15

clock-img

sjug

pencil-img

334

Gostilna Štorovje, toplo priporočam. Prostora dovolj ,za 30 ljudi imajo luštno sobico, tudi za več. Cene so solidne, pa tudi hrana je okusna.

Never Ever Give Up!

clock-img

24.08.2006, 21:24

clock-img

Anonimen

Malo sva razmišljala o Hotelu Diana na Trojanah; pa nobenga ne poznam, ki bi tam že imel user posted image

Kum - tam blizu živim, tako da mi je dobro poznano - je za premislit, čeprav nisem nikoli mislila, da bova imela tam slavje :)

Martin - se pa tudi meni zdi predrag za tisto malo kar dobiš na krožnik - je pa fensi

Štorovje - za to pa prvič slišim, kje se pa sploh nahaja?

hvala za pomoč user posted image

clock-img

24.08.2006, 21:49

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

Martin odsvetujem - zaradi visokih cen (čisto informativno - ribja plošča za dve osebi+pijača+pred tremi leti= 12.000,00 SIT)

takrat so me videli prvič in zadnjič.....ker me je vrglo na rit!!!! ajd 6.000SIt, ne pa 12.000,00!!!!!  Na njej pa je bilo nekaj lignjev, dve ribi, sipina rižota, ena školjka in še nekaj - ne vem točno kaj)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

24.08.2006, 21:52

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

aja še to....štorman ima luštno....in dobro hrano

če pa boš imela še živo glasbo (kar ponavadi na porokah je), pa je Kum dobra izbira, ker je dovolj prostora tudi za plesat in odigrat kakšno dobro igrico

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

24.08.2006, 21:57

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Ja na Diano sem pa čist pozabila....... Bila še nisem, samo slišat so pa same pohvale...... Drgač pa vem,da je tudi super pri Potrbin......dobra hrana, ugodne cene in prijetna lokacija.......user posted image

Odsvetujem ti pa hotel MT!!!!!!!!!!!!

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

24.08.2006, 22:02

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

mogoče še ena lokacija : Radeče - gostišče Strnad

tam imajo ogromno porok - hrane je veliko in je okusna- glede cen ne vem kako je (verjetno ni pretirano, ker ni neka "fensi šmensi" restavracija), prostor je prav tako dovolj velik...

http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=restaurantDetail&RestaurantID=1157  (evo še nekaj ocen obiskovalcev)

clock-img

25.08.2006, 09:44

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Kaj pa gostilna Pri Japu?
Tam imajo poroke nonstop, ni preveč drago, ampak so dosti zasedeni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem