cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč prosim - alergija

clock-img

14.12.2005, 13:58

clock-img

renbos

pencil-img

31

Pozdravljene,
Moja mala pikica ima že kakšne tri mesece suhe flekece po obrazu in telesu, ki pa so čedalje hujša že tudi kot ranice. Obiskale sva dermatologa in ugotovili da je lahko alergična na mleko ali koščičasto sadje. Napotil naju je k alergologu. Tu pa nastane problem. Prijavili sva se v Slovenj Gradcu, vendar prideva na vrsto šele marca prihodnje leto. Tako dolgo pa mi ne moremo čakati, ker so ti flekeci že res hudi.
Ali katera ve kje bi lahko prišle na vrsto pri alergologu prej ali pa če bi lahko šle kam tudi kar na testiranje, tudi če sami plačamo, samo da ugotovijo kaj naši pikici škoduje.

Najlepše se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!
Renata

clock-img

14.12.2005, 14:13

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem se naročla na Slivniškem Pohorju (odelek za pljučne bolnike) in sem bila v par dneh na vrsti. Številke pa žal ne vem, ker me je stric osebno gor naročil (smo bili v tisem času ogromno gor zaradi dedija). Aja pa ni bilo samoplačniško.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

14.12.2005, 14:18

clock-img

sand

pencil-img

105

Hojla,ne morem verjet,da morata tako dolgo čakat za dermatološke teste.Midva z mojim sončkom sva bila takoj na vrsti (v Ljubljani).Po obrazu oz. okoli ust je imel fleke,ki so se počasi spreminjali v trdo hrapavo kožo.Najprej so testirali samo ranico,vzeli so bris,rezultati so bili takoj (glivice,kvasovke)bil neg.,potem pa so mu vzeli še kri iz žile in naredili teste na vse živo,vse neg.(ta krvni test je veliko boljši od unih,ki jih naredijo po celi roki).Na koncu sem ugotovila,da je temu kriva banana,flekov ni več,samo še ena majhna lisa se počasi zdravi.Imel je tudi rahlo znižan cink,zato mu že 2m dajem dodatek cinka in to je vse.Dermatologi redko res pogruntajo kaj je.Koliko je tvoj sonček star? Če te zanima kakšna alternativna oblika zdravljenja oz. z naravnimi zdravili mi piši privat.Lp Sand

clock-img

14.12.2005, 14:51

clock-img

lana38

pencil-img

6327

V ambulanti za bioresonanco ti naredijo teste prej, pa še brez vsakega pikanja, kar je zelo pomembno pri dojenčkih in malih otrocih. Je pa samoplačniško.
LP

_____________________________

lana38

clock-img

14.12.2005, 16:02

clock-img

renbos

pencil-img

31

Ej punce hvala vam za pomoč, moj sonček je star šest mesecev. Sand hvala za nasvet, bom probala iti v Ljubljano, samo prosim te če me lahko obvestiš kam se naj obrne in pokličem. Hvala

Renata

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem