cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč pri uporabi mleka BEBA

clock-img

14.08.2005, 22:20

clock-img

anitaa

pencil-img

21

Lp.Našo Tjaško staro (čez 5 dni)4 mesece smo hranili s Pregominom pa ga ni marala,zdej sm ji kupila BEBA H.A.1 pa ji je še kar všeč.A mi lahko katera pove svoje izkušnje s tem mlekom?Kako so ga sprejeli vaši otročki,in kakšno prebavo imajo po njem?Zanima me še kdaj ji lahko dam v mleko Milupino riževo kašico,ker imam občutek da je ponoči lačna?Tale naša pikica poje tako zelo malo,90 ml na obrok. :kuza:

clock-img

14.08.2005, 22:33

clock-img

sanja k

pencil-img

49

No še ena taka kot naša pikica ki je stara pet mesecev in tudi poje na obrok okoli 100 ml na tri - štiri ure. Sedaj se matrava z Bebo 2 in lahko rečem da z kakanjem nima nobenih problemov - je ne zapre!

lp

clock-img

14.08.2005, 22:58

clock-img

Anonimen

Naš Nejc je rad jedel katerokoli hrano smo mu dali, poskusil je najmanj 4 različne. Pri 5 mesecih je pojedel 180 ml na obrok na 3-4 ure. Po dopolnjenem 6. mesecu sem mu začela zvečer dajati v mleko rižolino in ima ful rad. Verjetno lahko daš že prej.

Kakal pa je vsak dan ali vsak drugi dan, redkeje ne. Zdaj pa, ko že poskušava gosto hrano, pa ni več meja, tudi po 3x na dan, ne glede na to, če je noč ali dan.;):zmeden2:

clock-img

15.08.2005, 07:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pri nas jo je dobro sprejela, prebava je bila definitivno boljša kot po Aptamilu. Pri 7 mesecih na morju pa jo je nekaj pičilo in je začela jesti polovične porcije, tako da imamo zdaj Milumil in je malo bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem