cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč pri informaciji

clock-img

23.09.2016, 14:39

clock-img

hkitty

pencil-img

21

Hojla vsi...

nisem velikokrat tu gori....ampak ko se priklopim rada kaj preberem, predvsem mi pa velikokrat pomagate z odgovori user posted image

Bom tako bolj na kratko odgovorila kaj rabim, pa upam da dobro obrazloćim user posted image . Zanima me če katera pozna tisto zadevo, ki jo " priklopijo" na otroka, da ti pokaže recimo predvsem ponoči, kako otrok diha. Če slučajno preneha dihati ...itd. Namreč imam en kar dosti velik problem, da mi zdravniki nemorajo ugotoviti kaj bi z otrokom bilo.
Ko je bila majhna smo ji odstanili mandelje in malo žrelnice, ker je neprestano bila bolana ( angina na angino) in je bila na zdravila že imuna. Bili smo že na alergo testih, na preiskavah če bi slučajno imela astmo....v glavnem vse BP.
Preživimo kakšen mesec, da nič ne kašlja. Potem pa kašljamo do onemoglosti. Pa imam full probleme ker me iz šole kličejo, da je bolana. Ampak v bistvu, redko da ko ima tak kašelj da ima vročino, ni nalezljivo...tako da več ne vem. user posted image

letos poleti, se je pa začelo dogajati da se je sredi noči zbudila in samo kot da bi nehala dihati in vlekla v sebe zrak ven pa ne. V bistvu se je začela dušiti.
TO se je zdaj ko je tekla kros ponovilo,... in nastala je panika v šoli user posted image . Pa potem ko malo preveč telovadi isto....kašelj in davljenje.

Zdravniki pa nič ne ugotovijo.  Zanima me če katera ve kako se tej zadevi reče in če ti jo še izposojajo na dom za čez noč, nekaj dni da meriš.

Hvala. lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem