cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomoč oboleli za rakom

clock-img

20.01.2012, 19:01

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Pogosto znamo nergati, kako imamo veliko čišenja, pa likanja pa nagajive otroke,....

A, ko se soočimo z boleznijo na vse pozabimo.

Me je stisnilo ,ko me je znanka obvestila, da so ji zdravniki našli  tisto besedo na R.. user posted image  

Potrebuje pogovor, družbo.... jutri se dobiva, preprosto na kavi. S čim ji lahko olajšam težke trenutke, kako ji lahko pomagam, kaj ji lahko podarim. TIsto kar ona rabi-- ji žal ne morem.

Hvala za namige in veselite se vsakega dne!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

20.01.2012, 20:53

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Potrebuje pogovor, družbo....

To potrebuje. Saj sigurno ne pričakuje čudežnega zdravila od tebe, ampak to kar si napisala...

clock-img

20.01.2012, 21:11

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

TIsto kar ona rabi-- ji žal ne morem.

Seveda lahko user posted image Čeprav se sliši čudno, a vaša prijateljica potrebuje sedaj pozitivne ljudi okoli sebe, pozitivne misli, ...

Nikakor se ne pogovarjajta o njeni bolezni...

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

21.01.2012, 13:01

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Nikakor se ne pogovarjajta o njeni bolezni...

S tem se nebi prav strinjala saj poznam veliko obolelih, ki so imeli potrebo prav po tem, da so izrazili svoj strah in govorili o bolezni. Saj smo si različni vendar večinoma se mi zdi, da moramo govoriti in tako si malo ''olajšamo'' bolečino. V takšnih  trenutkih ne moremo govoriti samo o drugih stvareh, ker je vedno prisotna misel o bolezni in se težko izognemo temu. Seveda pa moraš prepustiti njej ali bi o tem govorila ali ne.

Vsekakor pa ji bo pomenilo veliko, da ji stojiš ob strani in jo kolikor pač zmoreš bodriš. Drugače ji ne moreš pomagati, ker v taki situaciji ti materialne dobrine ne pomenijo čisto nič več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem