za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
ne vem kako naj se obnašam, kako naj reagiram. Zapletla sem se s sodelavcem nekaj časa nazaj, vendar od nekega dne on sploh ne govori več z mano, včasih je tudi brez pozdrava šel mimo mene, zdaj me vsaj pozdravlja. Enkrat sem se odločila, da ga vprašam, zakaj je vse stike, kar tako brez obrazložitve, pretrgal z mano, odgovor je bil, da "zato". Nič drugega, ni mu bilo niti v interesu da bi se odraslo pogovoril. Tko sem se odločila da ne bom silila vanj. Vendar me boli, sploh zadnje čase opažam, da se z eno drugo sodelavko pogovarja na hodnikih (sam z njo), pa tudi začutila sem že enkrat ko sem jo zagledala ob njegovi mizi čisto blizu pri njem, ko sta čvekala. Njena govorica telesa in moja intuicija mi je dala vedeti, da tukaj nekaj dogaja.
Prosim povejte, kako naj se obnašam, ker me boli, pogovorit se pa noče, kako naj prekinem z bolečino in ljubosumnostjo tudi.
Lp
23.12.2005, 10:37
baguSka
18631
Mogla boš prebolet. Ni druge.
23.12.2005, 10:40
April
5459
očitno ga ne zanimaš več, zato je brezveze silit vanjga. pusti ga pri miru, ignoriraj ga tako kot on tebe. vem pe, da je to težko, če sta sodelavca. potegni iz te situacije največ, drugič pa imej v glavi, da ni najbolje se zapletat s sodečavci.
23.12.2005, 11:00
*barbapapa*
163
a zapletla sta se???
potem se še pa odpletita...... oz. odpleti se ti!!!!!
A si ljubosumna na to sodelavko?..... oja, tako se čuti iz napisanega....
Kaj naj ti svetujem???? Bila si mu pač samo ena trofeja, ki jo je izkoristil,..... zdaj pa gre on novim zmagam naproti!!!!!
Pač tvoj sodelavec je en lover ..... , ki pali na sodelavke ......
Kaj čmo? Živeti moramo naprej!!!!
*** pa še nekaj?
A IMAŠ DRUŽINO;...... ?
23.12.2005, 11:16
daddy
2574
a kr tak, na daljavo, veš vse o tem "loverju"? pravi fenomen si, no
23.12.2005, 11:31
Marogica
10594
Očitno si naletela na moškega, tipa Casanove, z zelo malo samozavesti. Nič kaj prijetna situacija, predvsem, ker se najbrž dnevno videvata.To, da tega naj ne bi naredila, ker se lahko zgodi ravno to, kar si opisala, ti ne mislim nakladat. Mislim, da je ta sodelavec s teboj že "zaključil", zato ti priporočam, da to poskušaš tudi ti. Kako? To ti težko povem, ker sama nisem čustveno vpletena v to kolobocijo. Najbolje, da si čimprej dopoveš, da si bila res samo ena izmed mnogih, da te je sicer prizadel, vendar pa ima še mnogo mam na svetu sinove. Dosti sreče
23.12.2005, 11:56
barčica
2
kot da smo v srednji šoli. Mama mia
23.12.2005, 12:31
temboli1
138
Barčica,
očitno še nikoli nisi ljubila.
25.12.2005, 09:13
Anonimen
Verjamem, da ti je hudo, ampak take zgodbe (med sodelavci) se ponavadi takole končajo, in tako kot ti je že baguSka rekla, morala boš preboleti. Jaz na tvojem mestu ne bi silila vanj. Probaj ohraniti pokončno glavo in svoj ponos. Za naprej si pa zapomni, da se ponavadi razmerja med sodelavci končajo z bolečino in razočaranjem, pa zelo slabo vplivajo na delovno storilnost, zato se poskušaj temu izogibat. Aja, še to, če se noče pogovorit, ne sili vanj. Brezveze. Obnašaj se, kot da nikoli nič ni bilo. Za bolečino in ljubosumnost bo pa poskrbel čas.
25.12.2005, 10:02
lenika
6143
Ja ta zgodba me nekako spominja na tipa, ki si dela črtice koliko sodelavk bo "porušil" in ko mu to pač uspe, potem ga ta punca ne zanima več, zato gre naprej v lov. Nič ne bodi ljubosumna na sodelavko, ker bo kaj kmalu tudi ona v takšnem položaju kot si sedaj ti. Drugače ti pa svetujem čim dlje od takšnih tipov, ker te z njimi ne čaka nič lepega. Najdi si moškega, ki ti bo dvoril in gledal samo tebe, ne pa še 500 drugih okoli.
25.12.2005, 11:03
KODA
4015
Pozabi na to in nanj.
25.12.2005, 18:54
lelaval
7882
Kruto, pa vendar resnično - TAKŠNO JE ŽIVLJENJE.
25.12.2005, 20:14
bobek05
2795
poslušaj, tip je očitno idiot! kaj bi si s takim človekom sploh začela? zdaj vsaj vidiš, da nikoli ne bi mogel biti zate četudi bi šla vajina romanca kakšno stopničko višje - bodi srečna, da si se ga rešila!!! in misli na tisto revico, ki je njegova naslednja žrtev! tip sploh ni vreden, da premišljuješ o njem ali da ti je zaradi njega hudo! je pač "pig"..
malo je res nerodno, ker sta sodelavca... bognedaj, da bi zaradi tega menjala službo! saj nisi naredila nič narobe.. če on tebe ignorira, pa ti še njega... saj vem, da ti je hudo. Pojej kg sladoleda in eno veliko milko (z lešniki ), se zapri v stanovanje, poglej en osladno romantičen film in se zraven 3 ure jokaj, zraven pa znucaj cel paket robčkov Softies, potem pa naredi temu KONEC! Pojdi v kopalnico, daj gor make-up, se lepo obleči (beri tak da se sama sebi zdiš lepa in seksi) in pojdi ven! Za kakšnim ovinkom te 100% čaka že kakšen ful dober tip, ki komaj čaka, da te spozna... Saj boš videla..