cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomagajmo rešiti mlado življenje

clock-img

22.09.2009, 21:10

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Pozdravljeni prav vsi na Ringaraji. Se opravičujem ker sem novo temo odprla tukaj, ampak ne najdem primernejšega prostora, se mi pa zdi prav, da nas čim več prebere to zgodbo in seveda tudi pomaga.

http://www.jana.si/aktualno/pomagajmo/Nel-bi-rad-zivel.html

clock-img

23.09.2009, 06:04

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Če sem prav prebrala, postopek traja nekaj minut (kolikor pač traja odvzem krvi). Ta čas pa imam. Svojo prijavo sem jim poslala na e-mail. Škodovati ne more.

clock-img

23.09.2009, 08:12

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Upam, da bodo našli ustreznega darovalca. Mene zaradi mojih zdr. težav ne sprejmejo med darovalce.

clock-img

23.09.2009, 08:33

clock-img

2XXL

pencil-img

50

Tudi jaz sem se prijavila.

clock-img

23.09.2009, 10:15

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz tudi. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

23.09.2009, 14:07

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Tako je, odvzem traja le nekaj minut našega časa, malemu Nelu pa lahko prinese leta in leta življenja.
Hvala vsem ki ste se in vsem ki se še boste prijavili!
Lp

clock-img

23.09.2009, 14:07

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ne vem, če je odvzem tiste male epruvetke trajal minuto. user posted image

clock-img

23.09.2009, 14:11

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ne vem, če je odvzem tiste male epruvetke trajal minuto. user posted image

A si že šla, ker mene zanima namreč postopek odvzema????

So what....

clock-img

23.09.2009, 14:15

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ja, babe smo že fertik. user posted image

Prideš na Transfuzijo, v sprejemno pisarno. Tam ti dajo najprej za izpolnit en vprašalnik. Najbolj hecno vprašanje je:"Ali ste kdaj prejeli plačilo za spolni odnos?" user posted image No, vprašalnik izpolniš v parih minutah, tačas ti tista teta tam naštima epruveto, z njo in z vprašalnikom greš do dohtarce (jaz sem tam fasala pridigo o kajenju user posted image ), ki ti postavi še ene par zdravstvenih vprašanj, nakar podpiše tvoj vprašalnik in te pošlje v laboratorij. Usedeš se na tisti njihov stol, vtakneš oz. nasloniš roko na stojalo, iglo fašeš v žilo v pregibu roke, epruveta je "velika" za mogoče pol lončka začimbe, nalepijo ti vato, dajo gor obvezo (menda proti modrici) in si fertik.

Pa zastonj sok imaš zunaj. user posted image

clock-img

23.09.2009, 14:48

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Jaz tudi upam, da bodo čimprej našli primernega darovalca. Moj partner je v bazi že par let, jaz pa žal zaradi bolezni ne morem pomagati.
srečno

clock-img

02.10.2009, 17:40

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Obveščam vse tiste, ki ste iz Ptuja ali okolice, da bo organiziran odvzem krvi za pomoč Nelu, 12.10.2009 ob 16.00 v Gimnaziji Ptuj. Še vedno se lahko prijavite in sicer z imenom, priimkom in datumom rojstva na email: anja.pohorec@hotmail.com

Hvala vsem za sodelovanje!

clock-img

05.10.2009, 12:30

clock-img

alpog

pencil-img

480

http://www.ztm.si/sl/
Mislim, da bi tu morale biti vse informacije. Tudi jaz sem že dosti let v registru, vendar je za to, da tvoje matične celice komu ustrezajo zelo minimalna - vendar obstaja. Moj mož pa je nekomu ustrezal in je daroval in upam, nekomu rešil življenje.
Po mojem sploh ni problema, če greš na zavod za transfuzijo krvi in poveš, da bi rad oddal vzorec krvi in se vpisal v register. Potem pa ti vzamejo kri - in to je to!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem