cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polži na pohodu

clock-img

10.06.2013, 18:20

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Pozdravljene!

Berem in poslušam, kako imajo letos ljudje probleme s polži. Pojedo vse, kar zraste na vrtu, povsod jih je dovolj user posted image
No, mi jih nimamo (očitno živim na lokaciji, ki jim ne ustreza user posted image )

Kako pa se vi lotevate tega problema?

Lp, flavia

clock-img

10.06.2013, 21:01

clock-img

belibeli

pencil-img

28

Pri nas jih vsak dan v ajmer poberemo, potem pa jih odpeljemo v gmajno.

Se pa spomnim, da ko smio bili še otroci, smo jih nabirali, potem pa hodili v lokalno zadrugo prodajta. to so bili časi:)

clock-img

10.06.2013, 21:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Nabiram v vrečko vsako dnevno in mečem stran. POžrli si vse, po gredicah, teglcih, skalnjaku.... obupuser posted image

clock-img

10.06.2013, 22:14

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Joj, shorty, je tako hudo?

Kaj pa račke?

lp,k

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

11.06.2013, 19:51

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

IZVIRNO SPOROČILO: belibeli
Se pa spomnim, da ko smio bili še otroci, smo jih nabirali, potem pa hodili v lokalno zadrugo prodajta. to so bili časi:)

Tale je dobra user posted image

Drugače pa vama verjetno ne preostane drugega, kot da polžke ročno odstranjujeta. Težko si predstavljam, upam, da kmalu odrinejo drugam user posted image

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

11.06.2013, 19:52

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

race pa goske so menda idealna rešitev za polže, pa neke pasti s pivom, pravjo, da so polži nori na pivo user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

12.06.2013, 15:41

clock-img

orchid

pencil-img

72

jagode - novejše sadike mi nekdo papca... Le kdo, gosenice... Gosenice rade jedo lste rož, pošpricaš z biokilom, to je ok, kaj pa jagode, ki so užtne... S čim pa naj to odpravim... :(

clock-img

12.06.2013, 16:06

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: orchid RR

jagode - novejše sadike mi nekdo papca... Le kdo, gosenice... Gosenice rade jedo lste rož, pošpricaš z biokilom, to je ok, kaj pa jagode, ki so užtne... S čim pa naj to odpravim... :(

Sej biokill ni strupen oz. ni škodljiv za uživanje. Potem fino opereš in je to to.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem