cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podiranje kupčka

clock-img

15.09.2009, 12:28

clock-img

titas

pencil-img

29

Vse nam gre lepo, edino ponoči mi mali ne podre kupčka! Tako dolgo traja! Včasih ga prej položim nazaj v posteljo, zaspi, pa se čez 10 minut začne pritoževati! Tud po uro in pol podirava kupček... Nosim ga čez ramo, s trebuščkom položim čez moje noge...
Kako vi uspešno podirate kupčke?

clock-img

16.09.2009, 09:24

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

res je malo zoprno ponoči podret kupčka, ker naša spi, ko je. enostavno je lačna in hkrati zaspana. potem je pa problem, ker spi naprej in ne podre kupčka.

jst jo dam na posteljo in malo ogovarjam, da se malo predrami, ali pa jo božam ipd. ter jo spet dvignem na ramo, če ne gre ponovim vajo. včasih pa se zgodi, ko nikakor ne podre. jo položim spat in je ok.

clock-img

16.09.2009, 10:02

clock-img

luna80

pencil-img

138

Pozdravljene!

Podiranje kupčka...jao, to je bila pri nas prava nočna mora, predvsem ponoči. Čez dan sem jo še nekako pripravila da ga je podrla, včasih po kakih 20 minutah. Problemi so se začeli nekje 14 dni po tem, ko sem prišla iz P. Ponoči sem jo lepo podojila, jo dvignila na ramo, dala v polsedeč položaj v naročju, dala čez noge, pritiskala na trebušček PA NIČ! In tako se je v posteljici lahko napenjala tudi po par ur-groza. Potem sem pa eno noč jo položila na trebušček v posteljico, ji glavico obrnila vstran in ji dala v usta dudo in je v momentu zaspala nazaj. Kupček je pa podrla šele zjutraj, ko se je zbudila in tudi lepo je ponoči spala brez kakršnegakoli napenjanja in od takrat mi tamala ves čas spi na trebuščku, tudi v vozičku, če se kaj začne pritoževat jo dam ležat na trebušček in je mir. Fino pa je ker že sama lepo obrača glavico levo in desno, ko leži na trebuščku. Stara je pa 2 meseca in pol. Tko da ti svetujem, da probaš to varianto. Od takrat ponoči jaz nimam več problemov z podiranjem kupčka!

clock-img

16.09.2009, 11:01

clock-img

manna

pencil-img

2556

Prve dni tudi naša ni podirala kupčka, pa je rekla patronažna da je to normalno, ker pač ne popije neke velike količine mleka.. Zdaj ima tri mesece in podre kupček kot velika in to brez težav, takoj ko jo dvignem na ramo! Ponoči je druga zgodba - po nočnem obroku ga nikoli ne podre, pa jo zgleda tudi ne moti, ker lepo pančka dalje. Tako da jo tudi ne mučim s tem. Če ne podre kupčka, jo nikakor ne nosim po pol ure sredi noči ! Halooo..

clock-img

16.09.2009, 22:09

clock-img

Monni

pencil-img

164

se podpišem pod prejšnjo izjavo. Jaz tudi ne vztrajam, da vsakič podre kupček, sploh če že spi zraven. Če ji ne paše tako ali tako pokaže, da jo moram dvignit in takrat podrema kupček. 

clock-img

16.09.2009, 22:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem pri prvi na začetku še podirala kupček ponoči, ampak se je vedno razbudila in težko zaspala nazaj in sem nehala. Pri drugi ga pa sploh nikoli nisem. Pa je vse ok.

clock-img

16.09.2009, 22:39

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Naša ta prva ni skoraj nikoli podrla kupčka. Od začetka smo se še nekaj trudili, pa nam je uspelo podreti kak majčkeni kupček le na "vsake svete cajte". Pa večinoma je med dojenjem itak zaspala (tudi podnevi) in sem potem pač ugotovila, da se je enostavno ne splača buditi, ker kupčka itak ne podre. Potem sem še malo pobrskla po spletu na to temo in je večinoma pisalo, da če otroček kupčka ne podre v nekaj minutah, potem ga verjetno pač ne rabi podret, če bo pa treba ga bo pač pozneje v spanju sam podrl. Pe tudi to je pisalo, da če bi otročka v želodčku tiščalo, itak sploh ne bi zaspal. Podiranje kupčka po 20 miunt ali celo uro in več je nesmiselno. Naša je jedla zelo mirno in počasi in očitno ni pojedla zraven nič zraka.

Ta drugi je pa povsem drugačen - je hitro in požrešno in podira kupčke kot velik. Ampak ponoči pa tudi on zaspi zraven dojenja in od začetka sem mu še poskušala podreti kupček, pa itak ni šlo, ker je bil čisto mehak in mi je spal na rami, otrok pa mora pri podiranju kupčka vsaj malo sodelovati - če spi, večinoma ni uspeha. Tako da zdaj ponoči pač ne podiramo kupčka, pa mali kljub temu po dojenju lepo spi dalje. Podnevi pa tudi vztrajam največ 5 minut, če ga ne podre, ga pač ne podre in ga, če je treba, pozneje sam.

clock-img

17.09.2009, 00:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem