cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podaljšanje odločbe

clock-img

04.09.2013, 14:09

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Sinu poteče odločba o usmerjanju februarja prihodnje leto. V odločbi piše, da jo je treba takrat ponovno preveriti.

Zdaj me pa zanima, kako to podaljšanje poteka. A gre to avtomatično ali moram vložiti kakšno vlogo in katere papirje moram zraven predložiti? In še to, kdaj je potrebno vložiti ponovno vlogo - koliko časa prej oz. ali šele potem, ko že poteče?

Hvala

clock-img

10.11.2013, 05:08

clock-img

jesenska1

pencil-img

7

Ponavadi velja odločba do konca usmerjanja na eni stopnji. Torej do konca vrtca, osnovne šole,... Potem pa strokovnjaki otroka ponovno testirajo in se odločijo za novo ali pa ne. Moja hči je imela odločbo do konca vrtca, pa smo dali februarja novo vlogo, čeprav je stara veljala še do septembra. Za pridobitev nove vloge ponavadi preteče pol leta, tako da le pohitite in bodite sitni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem