cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po dieti!

clock-img

16.11.2005, 12:59

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Malo bolj spodaj sem prebrala, da obstaja knjiga po 90 dneh. Ali mi lahko katera pove točen naslov te knjige?
Jaz vam prikrito sledim in sem v mesecu in pol shujšala 4 kg. Do idealne teže mi manjka še 4 kg. Ampak tudi, če tako ostane bo v redu. Bolj me skrbi potem. Vedno si vse v roku pol leta ali tam nekje pridelam nazaj. Nisem karakter, da bi se držala drugačne prehrane. Res se pa blazno hitro zredim, zato me skrbi, da bom spet kmalu na začetku.

Če boste uvedle debate po 90 dneh, pa se z veseljem pridružim!

Čestitam Al bini in vsem, ke ste se uspele približati cilju!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

clock-img

16.11.2005, 13:17

clock-img

gojska

pencil-img

1128

ma-ja, men se zdi, da nas vse isto zanima.user posted image
Tole po dieti je še huj kot med dieto.user posted image
Ziher boš shujšala še 4kg, sam če se boš lepo držala. Srečno in pogumno naprej.
gojska

clock-img

16.11.2005, 13:18

clock-img

Anonimen

A res? A da je huje po dieti? O mater! Ma, bomo že.

clock-img

16.11.2005, 13:47

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Res je huje po dieti. Če vam čisto po pravici povem, ne vem kolikokrat sem že shujšala in se zredila nazaj. Najbrž že celo tono. Po porodih sem pod zdravniškim nadzorom izgubila 25 kg. Potem še 7, vendar teh sedem se pa stalno vrača nazaj. Za popiuser posted image .
Upam, da mi bo tokrat uspelo. Hodim pa še na telovadbo in sem si obljubila, da ne bom odnehala.

_____________________________

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

clock-img

16.11.2005, 13:51

clock-img

Anonimen

Jaz nameravam ostati na ločevanju, po obrokih in ne po dnevih. Al bina tudi to počne, pa pravi, da ni krize, razen da ji manjka idej, kaj jesti. Najbrž bo treba celo življenje ločevati, to je meni jasno. Vsaj pri moji presnovi, ker se res blazno hitro redim in blazno težko shujšam. Razen pri tej dieti, pri tej pa so presenetljivo hitro kile dol letele. Hvala bogu.

clock-img

16.11.2005, 13:58

clock-img

smrček

pencil-img

699

Evo naslov posebne izdaje revije Rina: Naslednjih 90 dni
Cena: 2980,00user posted image
Naročila na 02/ 778 1771

knjiga s svojimi nasveti pomaga dokončno spremeniti metabolizem in obdržati željeno težo. Če upoštevamo jedilnike in nasvete bomo izgubili še najmanj tri kilograme.

Vse lepo in prav, samo....
Al Bina kje si? da nas boš mal v rit sunlauser posted image

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

16.11.2005, 14:08

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Splišni, hvala ti za odgovor na drugem linku.
Veš zakaj je men težko? Dober nehala sem z dieto in kr naenkrat sem ukinla ves strogi red. Malo sem se tudi že naveličala nositi obroke v službo, in misliti na to kaj bom jedla, že en dan prej. Vendar sem se tko kot vse me odločila zdržati tri mesce- to pa ni večno.
Zdaj je pa VEČNO.
Se pravi če nardim mojmu pisker normalnega ričeta za tri dni, ga jaz niti enkrat ne smem jest. Ali pa kakšno pizzo si bom pa naročilauser posted image , lazanja itak odpade- tud če je špinačna............itd.............itd ......do smrti.user posted image
Vem da so mali grehi dovoljeni. Vendar zelo majhni.
Zdaj je bil prvi vikend po dieti. Jedla sem sadje za zajtrk in v nedeljo vse normalno, nisem ločevala, ker je ati skuhu in se ne bom z njim kregala, k je že tok dober, da naju je povabu. Sploh pa nisem več na dieti.
Prej sem vsakemu rekla HUJŠAM pa so me pustili na miru.
In v ponedeljek +1,2kguser posted image
Jebenti jest sem eno kilo hujšala vsaj dober teden. Pa še hudo mi je blo.
Zdaj sem spet na minimalki, vendar se bojim da mi bodo popustile zavore. Če ne prej za Božič in praznike.
VES TA TRPLJENJE, PA SPLOH ŠE NISEM VITKAuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image gojska

clock-img

16.11.2005, 14:22

clock-img

Anonimen

A veš da eni pa jejo vsak drugi dan? Tudi to sem že slišala. Da en dan jejo normalno, mešano, en dan pa samo vodo uživajo. Samo to je meni težje.

clock-img

16.11.2005, 14:34

clock-img

Anonimen

Jaz mislim, da je tu predvsem pomemben čas med oborki, to, da kar skoz nekaj ne drobiš. Za ta čas itak vemo, koliko naj bi bil. Pa ne zdaj vsake dve uri jest, ker človek res ni lačen, lačne so oči. Evo, jaz še zdaj, po dieti, jem nekje med 12 in 13 kosilo, potem pa proti večeru še enkrat nekaj, včasih tudi še dvakrat, če mi zadiši, ampak jem kar se pač je v eni slupini. Recimo par koščkov sira ali sadje, ali jogurt ali skuto...pa res ne vsaki dve uri, ker nisem lačna. Dopoldne pa tudi samo sadje jem, včasih enkrat, včasih dvakrat, odvisno, kdaj imam zajtrk, zdaj če ob sedmih pojem dva kivija, potem še enkrat okoli 11 pojem kakšno jabolko. Pa na vodo se tudi ne sme pozabit. Jaz sem se med to dieto naučila piti vodo. res, prej sem pila raznorazne cocte, coca cole, ....zdaj pa mi sploh ne zadišijo več. Edino kadar mi pivo zadiši, se mu pa ne odrečem. Ne, za živo glavo ne.
Ja, pa pazit še, da se ne je po 20 uri. To je bistvo, ampak saj tega smo se vsega naučile med dieto, ne?

No, kot že enkrat danes rečeno, jaz sem zdaj 11. dan po dieti, pa imam še vedno popolnoma enake kile, ne gor, ne dol ni šlo. Tako da jaz sem s sabo zadovoljana, je pa res vse v glavi.

Pa še nekaj sem opaziila: kruha v bistvu sploh ne jem več, pa ga tudi ne pogrešam. Popolnoma nič, ker če ješ enkrat na dan kuhano ali pa celo dvakrat, kakor narekuje dieta, res ne rabiš še kruha zraven. Sem pa opazila nekaj drugega, namreč zelo mi dišijo sladkarije, katerih prej sploh nisem pogrešala, mislim pred dieto. Mar mi je bilo zanje, zdaj pa mi skoraj vsak dan zadišijo...no, saj če mi, potem se jim ne odrečem, samo ni to zdaj škatla Domačice, ampak recimo par piškotov ali par rebrov čokolade...ko te prime da bi jedel, je najbolje vse skupaj spustiti iz rok, pa se z nemič drugim zamotiti.No, zdaj pa že nakladam user posted image

clock-img

16.11.2005, 14:50

clock-img

gojska

pencil-img

1128

user posted image Tole s časom med obroki je ziher O.K. Jest sem ugotovila, da če premalo pojem, med določenim obrokom, pol kr neki iščem. In če so v službi kje skriti bonboni od sodelavke, jih pa jem. No enga al pa dva. Pa šiša se men za bonbone. Živ strup, kar se mene tiče.
Glavno je da se med obrokom lepo vsedeš in v miru poješ.
Aja, vodo sem pa skor čist ukinla. Madona sploh se mi ne pije v tem mrazu. Pa še lulat moram (kadar sem v službi-beri cel dan ) ČEZ DVORIŠČE V MRZEL SKRET.
BOMO ŽE KAKO.
Tisto, da pa bi jedla vsak drugi dan TO PA ŽE NE moram pa priznat, da je ekonomično.user posted image user posted image user posted image  

clock-img

17.11.2005, 08:59

clock-img

mojchka

pencil-img

300

evo, knjižico Naslednjih 90 dni sem dobila (v knjižnici, seve). Ko jo prelistam, prepišem kak recept.
Itak jih moram tudi zase... ker se bliža konec... in se tudi jaz bojim "podietnega" časa... sploh, ker bo tu veseli december...


_____________________________

LP
mojca

clock-img

19.11.2005, 08:49

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Tudi pri meni so 14 dni po dieti kg še vedno enaki. Sem mislila, da bo ta teden šlo pošteno gor, ker sem jedla VSEEEEEEE, pa sem na istem in sem prav vesela. Še največ sem jedla sladkarije, pa je vseeno ostalo čisto isto. Pri obrokih ne ločujem kaj preveč, pazim, da recimo pojem čisto malo krompirja, pa potem več mesa ina zelenjave. Tako sem morala jesti, ko sem bila noseča in sem imela nosečniško sladkorno. Pazim pa, da jem do 12-ih samo sadje, pa zvečer po 18., 19. uri ne jem več. Med vikendom pa jem normalne zajtrke, ker sem zelo pogrešala to, da z možev skupaj jeva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem