cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poživila cipralex

clock-img

05.12.2008, 11:56

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Poznate?Morda jih katera uporablja?Zanima me če delujejo in kako se kažejo str.učinki(vem kakšni so,zanima me če so pogosti)    

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

05.12.2008, 12:01

clock-img

higuys

pencil-img

1160

Vem, da so antidepresivi. Mož jih je začel jemati po popškodbi -operaciji glave.  On jih dobro prenaša.

clock-img

05.12.2008, 12:03

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Antidepresiv. Večinoma začnejo delovati po 3 tednih uporabe.

Gospa sem.

clock-img

05.12.2008, 12:04

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Pa jemati jih je potrebno nekje leto dni...Jaz sem danes prvič vzela polovičko in sem čistuser posted image ,za nič mi ni,apetita nimam,za v službo  mi ni...

clock-img

05.12.2008, 12:05

clock-img

Anonimen

Bo bolje.user posted image Če te bo preveč glava bolela, pojdi do zdr. da ti da druge.

clock-img

05.12.2008, 12:06

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Ja če mi ne bo pasalo bom res šla po druge.
Hvala!

clock-img

05.12.2008, 12:10

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Pa jemati jih je potrebno nekje leto dni...Jaz sem danes prvič vzela polovičko in sem čistuser posted image ,za nič mi ni,apetita nimam,za v službo  mi ni...

no on je začel z četrtinko prvi teden, potem en teden polovičko in zdaj eno na teden...za vsaj šest mescev.

clock-img

05.12.2008, 14:11

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Antidepresivi- delovat začnejo po 30 dneh (lahko tudi malo prej). Je se jih najmanj pol leta. Če je teh 30 dni težko preživet, se lahko vmes vzame kak heleks, da gre ta hudo mimo!

clock-img

06.12.2008, 08:40

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Meni postane slabo po njihuser posted image
So že začeli stranski učinki in apetita nimamuser posted image

clock-img

06.12.2008, 13:18

clock-img

Akil

pencil-img

378

Meni postane slabo po njihuser posted image
So že začeli stranski učinki in apetita nimamuser posted image

Najbolj pogosti stranski učinki so prav slabost, tiščanje v želodcu in pa zmanjšanje libida. Se bojda ti stranski učinki pojavijo na 8od10 oseb.

Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj. Moj možek dela na psihiatriji, pa ti lohk posredujem odgovoreuser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

06.12.2008, 14:35

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Najbolj pogosti stranski učinki so prav slabost, tiščanje v želodcu in pa zmanjšanje libida. Se bojda ti stranski učinki pojavijo na 8od10 oseb.

Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj. Moj možek dela na psihiatriji, pa ti lohk posredujem odgovore

O superuser posted image
Zdaj se sprašujem če mi ustrezajo,oz.se bo to končalo po treh tednih?Drugače bi poklicala v ambulanto,kaj naj naredim.Shujšala bom po moje v treh tednih,če zelo malo jemuser posted image .Je tak občutek kot bi bila na trenutke zdrogirana.

clock-img

06.12.2008, 14:39

clock-img

Anonimen

Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj. Moj možek dela na psihiatriji, pa ti lohk posredujem odgovore

O superuser posted image
Zdaj se sprašujem če mi ustrezajo,oz.se bo to končalo po treh tednih?Drugače bi poklicala v ambulanto,kaj naj naredim.Shujšala bom po moje v treh tednih,če zelo malo jemuser posted image .Je tak občutek kot bi bila na trenutke zdrogirana.

Ko bodo začele tablete učinkovati (po 30 dneh), se ti bo apetit še preveč hitro vrnil. Pa še povečal verjetno, vsaj za tiste, ki vem, da so jemali te tbl. ,se jim je.

clock-img

06.12.2008, 14:50

clock-img

Akil

pencil-img

378

Stranski učinki se končajo, ko se telo navadi na zdravilo. Praviloma v 3tednih, lahko pa je kakšen teden odstopanja. Res je, da se po teh slabostih ponavadi apetit poveča.
Zdarogirana user posted image verjetno nisi, si pa lahko omotična-je tudi eden minljivih stranskih učinkov.
Če nisi depresivna se lahko pojavi tudi evforijauser posted image .

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

06.12.2008, 15:32

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Evforija?ojoj...ma neka čudna semuser posted image
upam,da bo ćimprej mimo!
Hvalauser posted image

clock-img

18.12.2008, 14:51

clock-img

clara23

pencil-img

889

So antidepresivi..meni niso nič pomagali oz. se po njih nisem nič bolj drugače počutilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem