cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pikice na ličkih

clock-img

10.11.2004, 10:23

clock-img

sonjakk

pencil-img

76

Moj sinček ima že skoraj od rojstva pikice po ličkih, sedaj je star že 19 mesecev. Mikice niso rdeče, ampak imajo barvo okoliške kože, zdi se mi da je bilo poleti bolje, ko je bolj mrzlo zunaj pa slabše...Ko ga pobožam po ličku ni gladka koža kot se spomnim je bilo to pri mojih nečakih, ko so bili majhni. Drugače se pikice ne vidijo tako hudo, razen če pogledam proti svetlobi...
Pediatrinja nakazuje, da ima občutljivo kožo, tudi rdečina se mu hitro pojavi na ličkih (kot bi bila vneta kožica - sedaj ko je mraz), ima tudi vidne žilice na ličkih - po atitovih genih.
Mažem ga z 100 % lanolinom, eno kremico, ki je izjemno mastna, imela pa sem jo za dojke med dojenjem v zečetku, ko sem imela razjede. Glede rdečine pomaga, druge niso. Pikice pa ostajajo.
Ali mislite, da gre za kakšno alergijo - pikice so samo na ličkih, drugod je koža lepa?

clock-img

14.12.2004, 23:15

clock-img

Erika 1

pencil-img

216

Mi imamo pikice vsake toliko, pa gremo na kopanje s 3 žlicami olivnega olja. Ma ti povem da izginejo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem