cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pekoča nožnica

clock-img

04.03.2010, 15:25

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Živjo.
Sem dobre 3 tedne po CR. Kakšen dan me še boli "nekje" v trebuhu; kot da bi me bolelo ob straneh ob šivih, spet drug dan je skoraj ok. Pa šivi me še občasno pečejo, včasih pa srbijo...Ampak to najbrž spada zraven okrevanja, ne?
Skrbi oz. moti me nekaj drugega; že skoraj en teden me peče nožnica. Pa ne notri, ampak zunaj. Peče me ves čas po malem, ko grem na wc, je pa precej neprijetno. A se kateri sanja, od česa to je? Konec koncev nisem rodila vaginalno, da bi bila sluznica izsušena, spolnih odnosov tudi še nisem imela, tako da ne vem, kaj in od česa bi to bilo. Parkrat sem namazala zvečer s Canestenom, pa ne vem, ali sem nazamala premalo ali pa ne pomaga. Klicala sem danes h G in se sproti vprašala, kaj bi to bilo, pa je sestra rekla, naj probam 3x na dan mazat in to je to. Je imela katera podobne težave? Kako je to rešila? Hvala.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem