cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pazi! DM-ovo mleko in bakterije

clock-img

13.07.2007, 15:49

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Če še niste zasledile te novice:

Zdravstveni inšpektorat je bil obveščen o prisotnosti bakterije v začetni formuli za dojenčke Babylove Dauermilch proizvajalca Humana iz Nemčije. Bakterija lahko povzroči hude zdravstvene težave pri dojenčkih, zlasti mlajših od dveh mesecev. Zdravju škodljiv je le lot GG20N-06.2008-23152965-02-00:42-003597, ki je bil distribuiran le v trgovsko verigo Drogerie Markt, kjer so že pričeli z odpoklicem spornega živila, so sporočili z ministrstva za zdravje.

Živilo je pakirano v 800-gramske alu vrečke v kartonski škatli, rok uporabe pa je 16. julij 2008.
Na ministrstvu starše opozarjajo, da živilo ni varno za uživanje, zato naj izdelka iz omenjene serije ne uporabljajo in ga nemudoma zavržejo oziroma vrnejo trgovcu.



_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D


clock-img

13.07.2007, 23:37

clock-img

Anonimen

Naj gre vse k user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image , sem ravno prej prebrala, da pecivo Machmallow (jaffa) z rokom uporabe do 8. 1. 2008 naj bi vsebovalo bakterije salmonele...in jaz v 9. mesecu user posted image  danes tole jedla po malo manj kot dvajsteih letih (nazadnje v OŠ)...Upam, da ne bo nič...Please držite pesti...in to, da nisem jedla ne jajc, sladoled vedno le iz trgovine in od Ljubljanskih mlekarn, nič tiramisujev...tukaj pa res nisem pomislila na jajca..user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem