cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pametna žena

clock-img

18.08.2010, 21:31

clock-img

katipi

pencil-img

937

POSLUŠNA ŽENA

Živel je mož, ki je vse življenje trdo delal in prihranil mnogo svojega denarja.
Resnično je bil pravi skopuh.

Preden pa je umrl, je rekel svoji ženi: >Ko bom umrl, te prosim, da vzameš ves moj denar in ga daš poleg mene   v krsto. Želim, da gre denar z menoj na drugi svet.<
Žena je trdno obljubila, da bo to storila.

In mož je res umrl.
Ležal je v svoji krsti, njegova žena vsa v črnem poleg krste, zraven pa njegovi prijatelji. Ko so končali z obredom in preden so zaprli krsto, je žena rekla: >Počakajte trenutek<
Imela je majhno kovinsko škatlico, ki jo je položila v krsto. Zaprli so krsto in jo odpeljali.

Njen prijatelj jo je vprašal: >Hočeš reči, da si ves denar dala v tisto škatlo?!?!?!?<
Zvesta žena je odgovorila:
>Seveda. Ves denar sem dala na moj račun v banki, možu pa napisala ček. Če ga bo lahko vnovčil, bo lahko zapravil tudi ves svoj denar.<

clock-img

18.08.2010, 21:33

clock-img

fickofacko

pencil-img

82

user posted image user posted image

Če tvoj otrok slabo pleše, mu reci: »Slabo plešeš«, ne pa: »Pleši, ljubi, kakor je tebi všeč«.

clock-img

18.08.2010, 22:05

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Izredno domiselno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem