cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PP in plačilo vrtca

clock-img

05.04.2007, 09:44

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Zdaj je en nov zakon in če imamo otroke s posebnimi potrebami se nam zniža plačilo vrtca za 1 razred. Jaz sem klicala na občino pa so rekli da naj jim pošljem odločbo , da ima posebne potrebe in bodo zrihtali.

Upam, da bo ko9mu prišlo prav.

clock-img

05.04.2007, 14:18

clock-img

Bučika

pencil-img

128

Imaš otroka v rednem ali razvojnem oddelku? Velja to za oba oddelka??? user posted image

hvala

clock-img

06.04.2007, 10:08

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

V rednem vrtcu, s prilagojenim programom zanj in 3 ure pomoči specialne pedagoginje tedensko. Vem, da za redne velja. Za razvojne bi bilo pa dobro vprašati, saj imajo tam pravzaprav vsi posebne potrebe.user posted image

clock-img

06.04.2007, 10:14

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Po mojem najboljše, da na občino pokličete in vprašate. Najboljše kar tistega, ki je spodaj na odločbi podpisan pa vprašajte. Spomnim se, da je mene najprej vprašala ali je otrok v rednem ali razvojnem vrtcu. Javite, kako vam bo uspelo.

clock-img

06.04.2007, 10:30

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mi moramo itak na vlogi za vrtec napisati ali ima posebne potrebe ali ne, pa verjetno že s tem prilagodijo. Vem pa ne, bom vprašala, ko danes nesem vlogo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem