cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ovseni kosmiči - pomoč

clock-img

24.02.2011, 21:52

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Pozdrav!

Sinu bi rada jutri za zajtrk ponudila jabolčno čežano in ovsene kosmiče. Mali je še vedno pasirano, tako, da bi vse skupaj zmešala in pasirala s paličnim.

Sedaj berem, da obstaja ne vem koliko vrst kosmičov, tudi neki mehki in ne vem kaj še. Jaz imam navadne kosmiče od Biotopa in sedaj ne vem ali jih moram danes namočiti (oz. za koliko časa jih namočim) ali jih lahko kuham (če da koliko) ali jih lahko vržem med vroča jabolka in pasiram.

Če namočite prej kosmiče ali to kar v mrzlo vodo ali se voda prevre prelije in počaka do jutra, vmes pa večkrat premešauser posted image

Hvala za pomoč že v naprej. Se vidi, da sem z zdravo hrano skregana.

clock-img

24.02.2011, 21:58

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Mi imamo navadne ovsene kosmiče, pojma nimam z glave, katera "firma" so... Kupljeni v Šparu. Jaz ji jih naredim tako, da jih približno žlico pokuham v malo vode, zraven dam narezane koščke jabolka, hruške,itd, pokuham ravno toliko, da prevre. Nič prej ne namočim. Naredim ji pa tudi tako, da samo kosmiče in vodo pokuham, ter ji zmešam z banano, kivijem, jogurtom itd.

clock-img

25.02.2011, 11:03

clock-img

nusi

pencil-img

1833

prej sem uporabljala navadne kosmiče in jih zmiksala, zdej pa ene, ki so malo manjši, ne vem ali so drobljeni mogoče? Namočim jih v vodo samo če jih ne mislim kuhati, če jih pa skuham v mleku/vodi, je pa to dovolj in ne potrebujejo namakanja.

clock-img

25.02.2011, 12:29

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Jst skoz uporabljam od Alnature fino mlete, jih ni treba nč kuhati ali pa od Babylove...

clock-img

25.02.2011, 13:13

clock-img

gupika

pencil-img

244

Jaz imam kar tiste sparove ali pa s-buget, pa jih samo ene 10 minut prej prelijem z jogurtom in so čist ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem