za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Sinu bi rada jutri za zajtrk ponudila jabolčno čežano in ovsene kosmiče. Mali je še vedno pasirano, tako, da bi vse skupaj zmešala in pasirala s paličnim.
Sedaj berem, da obstaja ne vem koliko vrst kosmičov, tudi neki mehki in ne vem kaj še. Jaz imam navadne kosmiče od Biotopa in sedaj ne vem ali jih moram danes namočiti (oz. za koliko časa jih namočim) ali jih lahko kuham (če da koliko) ali jih lahko vržem med vroča jabolka in pasiram.
Če namočite prej kosmiče ali to kar v mrzlo vodo ali se voda prevre prelije in počaka do jutra, vmes pa večkrat premeša
Hvala za pomoč že v naprej. Se vidi, da sem z zdravo hrano skregana.
24.02.2011, 21:58
lunka1
903
Mi imamo navadne ovsene kosmiče, pojma nimam z glave, katera "firma" so... Kupljeni v Šparu. Jaz ji jih naredim tako, da jih približno žlico pokuham v malo vode, zraven dam narezane koščke jabolka, hruške,itd, pokuham ravno toliko, da prevre. Nič prej ne namočim. Naredim ji pa tudi tako, da samo kosmiče in vodo pokuham, ter ji zmešam z banano, kivijem, jogurtom itd.
25.02.2011, 11:03
nusi
1833
prej sem uporabljala navadne kosmiče in jih zmiksala, zdej pa ene, ki so malo manjši, ne vem ali so drobljeni mogoče? Namočim jih v vodo samo če jih ne mislim kuhati, če jih pa skuham v mleku/vodi, je pa to dovolj in ne potrebujejo namakanja.
25.02.2011, 12:29
divans1
2547
Jst skoz uporabljam od Alnature fino mlete, jih ni treba nč kuhati ali pa od Babylove...
25.02.2011, 13:13
gupika
244
Jaz imam kar tiste sparove ali pa s-buget, pa jih samo ene 10 minut prej prelijem z jogurtom in so čist ok.