cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otečene prsi pri dojenčku

clock-img

04.01.2009, 19:32

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Naša user posted image , ima trde prsi. Jih je že enkrat imela, akoj po rojstvu, ampak takrat zaradi mojih horminov ( dojila jo sem). Zdaj je stara 9.5m in se ne dojime več, torej niso krivi moji hormoni.

Kaj bi lahko bilo tokrat krivo? Naj gremo k DR.?

clock-img

04.01.2009, 19:35

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ej nasa je imela pri ene treh mesecih natecene prsi in mleko ji je ven teklo.. oz. nevem kako bi to poimenovala. IN sem jo morala med tem ko sem jo dojila oz. ko sem se crklala z njo z gazico krozila okrog bradavick, to mi je svetovala babica na pregledu.  Pa je blo hitr boljse. To so krivi mamini hormoni, da pride do tega.

clock-img

07.01.2009, 15:06

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

ja...pojdi k zdravniku...čimprej...ker to res niso več tvoji hormoni...je imela ena naša aprilčica isti problem in jo je pediater napotil naprej...

bolje panika za nič kot da bi bila prepozna za kaj in bi si kasneje očitala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem