cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oblačilo za krst

clock-img

16.01.2006, 18:56

clock-img

Bauka

pencil-img

112

Pozdravljene,

zanima me kje ste kupili oblačilo za krst? V Baby centru nimajo nič,zato se imamo namen podati v Avstrijo v XXXLUTZ.
Aja, imamo fanta starega 2,5 meseca.

Hvala in lp, Bauka

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

clock-img

16.01.2006, 20:38

clock-img

Anonimen

Če nisi prav preveč zahtevna, so jih poleti imeli za hotelom Jelen, v eni otroški trgovinici. Sicer nimam pojma, kaj je trenutno moderno za krstuser posted image , tam imajo bolj tradicionalne kompletke, ampak prav za krst.

clock-img

16.01.2006, 20:45

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Mi smo si sposodli oblačila v poročnem salonu TAnja v MB.

clock-img

16.01.2006, 21:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

moj je sicer dobil oblekico za krst od botre. bil je tak lep plišast kompletek od Clara iz BC; to je bilo 2 leti nazaj in je bil star 2 m

vem pa da bi jaz sama kupila žametne hlače (sem imela že nagledane ene bele v benetonu) pa srajčko pa jopčko; pa mogoče bi lahko še to mu kdaj oblekla. zdej bi pa definitivno šla v H&M pogledat;

če si pa bolj tradicionalist ti pa tale moj nasvet bolj malo pomaga....... mogoče v emporiumu v mothercare?

clock-img

16.01.2006, 21:18

clock-img

darja.grm

pencil-img

120

Mi smo kupili v H&M v Avstriji, ampak jaz niseme komplicirala glede obličil in sem jima kupila nekaj vsakdanjega, da sta lahko nosila še kasneje.Se mi zdi nekak bolj pametno ta odločitev kot pa neka tradicionalna bela oblekica.

carpe diem

clock-img

17.01.2006, 07:53

clock-img

Anonimen

Kako to mislis da v Baby centru nimajo nic? Ves kolk imajo tam oblek zdaj??? Pa se 50% so znizane...
Kupis en frajerski komplet z medvedki na primer.. in kaj bi se rada?

Boljs pa je, da pocakas da bo tvoj sincek vsaj nekaj mesecov starejsi, da mu bo ta show vsaj malo zanimiv.. ne pa da bo celega prespal.. V cem je fora?

< Sporočilo je popravil puncica -- 18.1.2006 7:43:30 >

clock-img

17.01.2006, 15:44

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Sicer pa sem jaz mojega malčka za krst oblekla v en lep pliš kompletek, ki sem ga kupila v H&M in ga je lahko nosil še potem.

< Sporočilo je popravil puncica -- 18.1.2006 7:43:51 >

Letos pa bo!

clock-img

18.01.2006, 10:28

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Prav lepe kompletke (satenaste)sva videla na hrvaškem, midva ga bova vzela tam.
Pridejo pa od 6.000 -10.000.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem