cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 73. DAN: OH IN SLADKO

clock-img

16.03.2006, 06:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobro jutro vsem odločnim. Pa so zopet mimo 4 dnevi in se lahko zopet sladkamo. user posted image
Meni se sploh nič več ne lušta (dokler ne poskusim user posted image  user posted image  user posted image ) Mogoče bom špagete s polivko.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.03.2006, 07:33

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Danes pa celo jz po dolgem času ne bom pice. Za kosilo bodo makaroni s paradižnikovo omako, za večerjo pa še ne vem. Tudi meni se nič ne lušta več. Bomo videli, kaj me bo premamilo v trgovini.


clock-img

16.03.2006, 07:53

clock-img

Anonimen

Jutro!
Za kosilo bo spet slano pecivo, za večerjo pa palačinke z nutelo in kepica sladoleda! user posted image

clock-img

16.03.2006, 10:36

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Pozdravček še od mene.
Ob 12 h imam razgovor za službo in imam že celo jutro namišljen intervju sama s sabo ( o mojih dobrih in slabih lastnostih, zakaj bi si želela delati v tem podjetju, kako bi se opisali, kje se vidite čez 5, 10 let, o delavnih izkušnjah-ki jih je bolj malo user posted image ) Na račun tega bolj malo pijem.
Za kosilo bodo pa kot ponavadi špageti s paradižnikovo omako, za večerjo pa kaka tortica, meni se pa pošteno lušta. Nisem je ravno zaslužila, ker sem včeraj grešila z milko.user posted image .

Sem se pa vsaj malo pripravila na razgovor, ker tamala pridno spi. Držte pesti zame.

clock-img

16.03.2006, 11:42

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Pozdravljene punce!

Da se vam še jaz malo javim, prvič v tem tednu. Spet sem na bolniški. Imam angino in sem na antibiotikih. Grlo pa me tako boli, da nič ne spravim dol. V ponedeljek in torek sem bila samo na tekočini. Pila sem čaj z medom in požgan sladkor z mlekom, kar definitivno ni po pravilih diete, ampak zdravje je prvo. Včeraj in danes pa mi uspe pojesti tudi kakšno kašico, večinoma sadne. Včeraj sem si zmiksala tudi fižolovo mineštrico, saj sem rabila nekaj bolj močnega. Tudi s kašicami grešim, saj si miksam mešano sadje.

Kot vidite je z mojo dieto bolj tako tako, ampak res ne gre drugače. Si niti predstavljati ne morem, da bi danes jedla pico ali pa testenine, saj še pijem komaj.

Sedaj grem pa prebrat, kako je dieta vam uspevala v tem tednu.

clock-img

16.03.2006, 12:16

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Mi je uspelo prebrati dogajanje tega tedna in vidim da ste kar pridne. Nekatere ste tudi že dosegle ciljno težo. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Jaz se v torek nisem vagala. Še zase sem komaj vedela (vročina 40°), tako da se sploh nisem spomnila na to tedensko opravilo.

Ne vem pa kako naj grem z dieto naprej ko bom spet lahko jedla. Res da sem v teh dneh zaužila bolj malo, bilo pa je veliko kalorij (med , sladkor). Pa tudi govejo juhico (brez zakuhe) in mleko sem pila vsak dan, spadata pa pod B. Ali je sploh še smiselno da z dieto? Bi prosila za kakšen nasvet.

clock-img

16.03.2006, 12:25

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz bom pa danes jabolčni zavitek. Zdaj grem nalupit jabolka, testo sem pa kar kupila.

Tejčica, ti se najprej pozdravi, potem pa veselo dalje z nami.




_____________________________

lp

clock-img

16.03.2006, 15:14

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Takole, razgovor je za mano, kosilo pa tudi že v trebuhu. Sem pa jedla široke rezance v smetanovi omaki z jurčki. Sem si malo privoščila. In še malo solatke zraven.
Tejčica, ko se pozdraviš, pojdi z dieto naprej. Saj je ne bo več dosti.user posted image Kaj nisi ti že 2. bolna, kar si na dieti?user posted image . No, čimprej se pozdravi.user posted image

clock-img

16.03.2006, 16:01

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Tiktak, sem mislila nate ob dvanajstih. Res. Fajn, da je mimo.

Ja, nič, jaz pa jem pico, ful je dobra in velika, zvečer pa Wienetta čokoladni sladoled, pa še malo bom poličko s sladkarijami počistila. Da se mi kaj ne zaredi noter.user posted image

Lp

clock-img

16.03.2006, 17:36

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

ojla punce, jaz sem se pa ravno vrnila iz shoppinga in sem namesto testenin jedla kruh (no ja...je bla kar sirova štručka, priznam), sem pa včeraj uspešno prestala še en vmesni vodni dan (btw - kako si ga prestala ti Skutica?), tako da upam, da se mi ta greh odpusti. Za večerjo sem si pa prvič v tej dieti kupila tortico - iz City parka, pa upam, da bo dobra.

pozdravček

clock-img

16.03.2006, 18:22

clock-img

tiktak

pencil-img

268


IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Tiktak, sem mislila nate ob dvanajstih. Res. Fajn, da je mimo.



To je pa res lepo slišat. Hvala, pa ostalim tudi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: taška30
pa še malo bom poličko s sladkarijami počistila. Da se mi kaj ne zaredi noter.



Ja, jaz imam tud take skrbi.user posted image user posted image

clock-img

16.03.2006, 20:24

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Punce, hvala za dobre želje. Tiktak, ja pravilno se spomniš, res sem že drugič med to dieto obležala. V januarju me je v posteljo položila pljučnica, sedaj pa angina. Mi je to ful čudno, ker se sploh ne spomnim kdaj sem bila prej zadnjič bolna. Odkar ne hodim več v šolo, sem zdrava kot dren user posted image . Kar nekaj mi jih je že reklo, da mi je dieta najbrž zmanjšala odpornost. Meni se pa to ne zdi logično, saj toliko sadja in zelenjave kot pojem v tem času, drugače nikoli. Očitno moram malo za nazaj notri prinest. Ima tudi katera druga med dieto večje zdravstvene težave kot običajno?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem