cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 41. DAN - SADJE

clock-img

12.02.2006, 08:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobro jutro.
Danes je zopet na vrsti sadni dan. Se ti dnevi tako hitro obračajo, da se mi zdi, kot, da je včeraj bil sadni dan.

Pokorno javljam, da sem včeraj za večerjo pojedla 2 tortiliji z omakami in zelenjavo (mesa nisem mešala). Sem mislila - da bom to zamenjala in pojedla namesto sladice, a sem še kos rolade morala pospravit, ker me je prav vabil.
Danes pa imam slabo vest.

clock-img

12.02.2006, 09:09

clock-img

paris

pencil-img

1304

Dobro jutro Odločne! Spet sadni dan- bljak! Pa skor zmeri pride na vikend!user posted image Ma bo že, kaj čem. Kot ponavadi sadje, zelenjavna župca in oreški.
Včeraj sem za večerjo malo pretiravala, upam, da me vaga ne bo kaznovala, ko se je ravno začelo spet malo premikat navzdol.


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

12.02.2006, 09:25

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Pozdravljene punce!

Najprej moram opraviti spoved.user posted image  Včeraj me je spet napadla požrešnost brez mej. Za kosilo smo vsi skupaj jedli testenine, za moje pa sem imela še sladko. Ne vem kaj me je pičlo in sem še jaz jedla sladko. Sem se potem tolažila da bom pač brez večerje, da se telesu odkupim za ta greh, pa ni šlo. Zvečer sem poleg sladkega pojedla še 2 koščka pice.user posted image user posted image  Potem pa me je želodec tako tiščal, da  sploh nisem mogla zaspati. Tak je bil pri meni včerajšnji dan. Se včerja zvečer niti javiti nisem želela, tako sem bila potem slabe volje.

Za danes pa še ne vem kako bo. Možno da bom današnji sadni dan zamenjala z B dnevom in bom tako jutri imela sadje. Je vse še odvisno kako se bo ena situacija razpletla. Vsekakor upam, da bom imela lahko danes sadje, da se malo sčistim od včeraj. Sem si že zvečer namočila suhe slive in so že v želodčku.

clock-img

12.02.2006, 10:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tejčica, jaz sem že ugotovila, da na je OH dan bolje jest pizzo, ker potem skorajda na silo jem sladico, saj sem sita še od kosila. Če pa jem testenine, pa sem hitro lačna in, ker vem, da si ta dan lahko privoščim še sladico, jo jem že prej, pa zvečer še enkrat.

clock-img

12.02.2006, 10:36

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Ja, lelaval, saj pri meni je isto. Pice ne morem jest lih vsake 4 dni, zato sem si včeraj pripravla peresnike z zelenjavo. Potem sem že okrog 16h začela mlet razne sladkarije, 2 mandeljna v čokoladi, 2 piškota, malo suhega sadja,... In potem za večerjo pa sploh. Full sem bla slabe volje potem, ampak kaj, ne znam se dobro držat nazaj pri čokoladi (posebno na OH dan, ker vem, da jo LAHKO jem). Ma ja, šit no.
Paris, hvala ker me nisi skregala včeraj, čeprav bi mi bla ena lekcija prav dobrodošla. Sem šla pa pol jezna sama nase spat... Danes sem se pa polna volje zbudila v ta prelep sadni dan.
Imam pomaranče, hruško, banano, jabolka, suho sadje, oreškov nimam, bom pa tud kako zelenjavo jedla, zelenjavno župco, pa malo surovega korenja,... ma, bom že se pretolkla skoz. Mi je tolk lažje, ker delam kao pokoro za včeraj in mi ni težko zdržat.
Jutri pa beljakovine! Ne vem še, kaj bo na sporedu, mogoče sir, ali pa jajca. Al pa kar jogurti. Bomo vidli. Pa lepo nedeljo vsem skupaj še naprej!

_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

12.02.2006, 10:38

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Čao sestre.
Ja, zgleda da nam je ta dieta v dobrem mescu kar malo spremenila prehrambene navade. Jaz sem si predvčerajšnjim, kao nagrado za nosečnost user posted image  privoščila bel kruh s pršutom in sirek. Nekje okrog 19.00 ure zvečer, pa me je tak tiščalo v trebuhu, da sem celo noč slabo spala. Tak da, ta dieta ima ful pozitivne učinke na spanje, res. Ko greš rahlo lačen spat, spiš kot polhek, z natrpanim trebuhom pa ne gre tak enostavno.
Danes sem pridna. Sem jedla banane in pomaranče, pa kozarec mleka sem spila maloprej. user posted image  Nisem ravno ljubiteljica mleka, a moram, zaradi kalcija - valda.
No, za kosilo definitivno ne bom sadja user posted image , ampak obljubljam, da bo nekaj nagravžnega, da vam ne bom delala skomin.
Pazite, da ne boste grešile BEREM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

12.02.2006, 11:33

clock-img

Anonimen

No, jaz sem pa včeraj tri kose peciva (pa ne gčlih ogromne, vse v mejah normale) in pol ritter sport čokolade. user posted image  Je*** ga! user posted image

Za danes pa mam pomaranče, jabolka, banane, ananas, pa še mandarine dobim.
Zanima me nekaj, tiste, ki jeste oreščke, a arašide lahko, tiste neoluščene valda! user posted image

clock-img

12.02.2006, 11:39

clock-img

paris

pencil-img

1304

Hojla Hijenca! Jest si kupim že oluščene oreške- "študentfuter "ali kaj podobnega. Po moje bi lahko tudi neoluščene arašide komot- niso mastni niti slani.

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

12.02.2006, 11:41

clock-img

Anonimen

Paris hvala, ker jaz kr arašide jem na sadni dan. Ne čez cel dan jasno, popoldan, če me lakota zagrabi. Ja, slani pa res niso. Upoam, da je OK.

clock-img

12.02.2006, 12:44

clock-img

Anonimen

Jaz tudi jem na sadnji dan mandeljne, čeprav jih v prejšnji rundi nisem. Ampak meni tako NIIIII do sadja, da je groza. Danes srm na silo eno jabolko, sem skoraj bruhala zraven. Potem sem prejle zelenjavno juho in čez malo mandeljnov. Se mi zdi, ta taki oreški res ful nasitijo. Čeprav ne vem, če kje sploh piše, če se jih lahko. Po moje ne.

clock-img

12.02.2006, 13:13

clock-img

Anonimen

Oreški res nasitijo, jaz jih zelo rada jem na sadni dan.

Danes sem pojedla za zajtrk dve pomaranči, za kosilo pa tri zmiksane paradižnike z baziliko, česnom, poprom in soljo ter žlico lanenega semena.

Sem pa v Rinini dietni knjigi prebrala, da lahko jemo tudi na današnji dan zelenjavo - jaz pa sem imela skoz krivo vest, če sem jo jedla!!!user posted image

clock-img

12.02.2006, 14:02

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Baje je z oreščki tako - 10 dag vrečko (npr. študentske hrane)  naj bi se razdeliloo na 4 dele in se vsakič pojedlo 1 del, se pravi na en sadni dan  2,5 dag. Jaz sem jih jedla samo enkrat na sadni dan (so me slučajno premamili), sicer se mi pa zdi, da se jih je bolš mal izognit, saj imajo veliko maščobe - razen seveda v manjših količinah. Pa tudi razlika je katere oreščke se je.

Jaz pa danes nisem nič lačna - do zdaj sem pojedla eno malo banano, pa še to je blo kr preveč. Verjetno bom še kakšno grenivko proti večiru.

lp

clock-img

12.02.2006, 17:13

clock-img

paris

pencil-img

1304

http://www.cangura.com/knjigarna/zdravje/zalozba-rina-90-dnevna-locevalna-dieta.php?referer=0&referer_page=0&title=0&sortby=position&sortorder=DESC#pages

Evo tukaj si lahko pogledate Rinino knjižico!
http://www.cangura.com/knjigarna/zdravje/zalozba-rina-90-dnevna-locevalna-dieta-naslednjih-90-dni.php?referer=0&referer_page=0&title=0


< Sporočilo je popravil paris -- 12.2.2006 17:16:42 >


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

12.02.2006, 19:37

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Jaz sem sesula 4 banane in 4 pomaranče ter za kosilo pol jajčevca, pečenega pod grilom in prelitega s pelati, začinjenega s česnom, baziliko in poprom, poleg pa solato in malo kuhane kolerabe in korenja.

Vidim, da se strategija, da za kosilo nekaj zelenjave pojem, boljše obnese, kot študentenfuter. Prejšnje sadne dni sem ga jedla, pa sem bila non stop neki lačna. Skratka, danes brez greha jujuhuhu. Jutri pa še ne vem.

clock-img

12.02.2006, 19:49

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz pa sem danes grešila in pojedla eno kremšnito. Pa še slabe vesti nimam, ker je bila božansko dobra. Sem pa ravnokar bila pol ure na orbitreku in še 100 trebušnjakov sem naredila.

Zdaj pa dva tedna ne bom grešila. Obljubim.


_____________________________

lp

clock-img

12.02.2006, 20:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Muki, ti nas samo skregaj, če bomo grešile. user posted image  Ti tako imaš razgovor za grehe.

Al1 - upam, da je bila kremšnita res božanska. Ker si tako pridno telovadila, naj ti bo, a čez 4 dni si zraven sadja lahko privoščiš le še zelenjavo. Boš pod kontrolo. user posted image user posted image
Danes sem bila pridna - cel dan jedla le sadje. user posted image


Oreščke sem jaz 4 dni nazaj jedla in malo nazaj tudi. Za tiste, ki so po sadju ful lačne, jih je fino jest, ker ful nasitijo.

Za jutri pa se mi še nič ne lušta. Bom videla, kaj boste druge imele na jedilniku, pa mogoče dobim idejo.

A

clock-img

12.02.2006, 20:52

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

No, moj dan je bil bolj kot ne vodni. Pojedla sem eno malo banano čez dan, zdajle pa še eno (obe skupaj sta bili veliki za eno normalno). To drugo banano sem pojedla samo zato ker se mi je zdela ena v celem dnevu premalo, ne pa zato, ker bi bila lačna. Se mi zdi, da pri meni OH dan drži še čez sadnega, in sploh nebi rabla jest.

pozdravček

clock-img

12.02.2006, 21:37

clock-img

taška30

pencil-img

2758

In prvo mesto v grešenju dobiiiiiiiiiiiiii: Taška30!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, dobr sem zaplužila. Že v petek na Š dan sem zvečer ob 23-ih malicala čokolado in piškote (to sem že priznala), včeraj na OH bila pridna (tudi količinsko), danes na S dan pa....user posted image user posted image user posted image . A vam sploh povem al rajši ne? No, pa bom, da vidite kakšna pujsa sem: dopoldne OK, ena banana in eno jabolko. Potem smo šli pa mi3je na izlet na morje in potem v eno primorsko gostilnico - ja, kaj naj jem sadje?!? Jedla rižoto s škampi in si metala v oči pesek, da bom imela jutri sadni dan namesto danes. Potem sem na Petrolu pojedla eno Corny bar ploščico s čokolado. Ko smo prišli domov še 5 piškotov in 1 košček čokolade, no, prejle pa po načelu 'kamor je šel bik, naj gre še štrik' še 3 kose kruha z namazom in sirom. Sem faca, ne?user posted image

Jutri ne bom imela ne vodnega, ne sadnega dne, pač pa normalen B dan, ker je to še edina varianta, da se potegnem ven iz tega dreka.
Pa upam, da me bo vaga v torek fajn treščila po zobeh.user posted image

Ponedeljek, nov začetek! Lp, Taška

clock-img

12.02.2006, 21:43

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

taška30, sem se za crknit nasmejala user posted image

kaj hočemo, vsi smo samo ljudje. Če bi bilo tko ajnfoh hujšat, pa da ne bi imeli nobenih luštov, madona, da ne bi bilo nobenga bajska okoli.....

A je še katera med nami, ki v 41 dneh nima niti enega greha na vesti???

clock-img

12.02.2006, 22:27

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

JA Pupa, ne vem če je kera ki še ni grešila (pri hrani) teh 41 dni, imam pa jaz samo en grehek in to je - če se spomnite košček čokolade pred izpitom na Š dan (sem pa takrat v celem dnevu poleg tega koščka čokolade pojedla samo 1 banano in nič drugega).

pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem