cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novosti gor ali dol, ampak...

clock-img

15.02.2010, 11:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

... še vedno vam pa v 5-ih letih ni uspelo zrihtati, da me RR ne bi kar sama od sebe odjavljala in to ne, ko nisem aktivna, temveč med konstantno aktivnostjo. Kliknem "refresh", pa me odjavi. Pišem odgovor na temo, pa me odjavi. Saj vem, da sem preveč tukaj user posted image , ampak vseeno - zadeva je svinjsko moteča.

Imam pa IE8 in predtem sem imela IE7 in IE 6, pa je vse isti klinac.

In ko poskušam dostopati do tem iz "Zadnjih 50-ih sporočil", mi kar naprej javlja napako "HTTP 500".

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 15.2.2010 11:33:42 >

clock-img

15.02.2010, 11:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

zadeva je svinjsko moteča

men tud user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 12:54

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pomoje je edina rešitev menjava foruma, ne IE6, ali 7, whatever that is...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

15.02.2010, 17:22

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Danes pa tudi mene že cel dan meče ven.... bog ne daj, da pritisnem back knof, ker me vrže na stran za prijavo, ko kaj napišem in objavim post, mi ga objavi, zraven me pa odjavi... precej nadležno.  Firefox 3.5.7...user posted image

Jst.

clock-img

15.02.2010, 17:59

clock-img

muška

pencil-img

3223

mogoče pa si jim ti moteča ......... h mmmm , a ti to ne da mislit? Če smo malo žleht user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 07:38

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: muška

mogoče pa si jim ti moteča ......... h mmmm , a ti to ne da mislit? Če smo malo žleht user posted image user posted image user posted image

potem nas je kr nekaj motečihuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem