cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nočno dojenje

clock-img

05.03.2007, 19:01

clock-img

ELA06

pencil-img

155

Pozdravljene,

imam eno vprašanje. Naša Ela je stara 3 mesece. Do sedaj se je zgodilo ene 3x, da sva se ponoči dojili samo 1x. Običajno pa se 2x na noč! Takrat, ko sva se dojili samo 1x sem imela cel dan občutek, da imam ful manj mleka kot običajno. Je to možno?

Pa še eno vprašanje - kako je čez čas, ko naši sončki prespijo celo noč, pa so že toliko večji, najbrž rabijo tudi več mleka ali je količinsko enako, samo bolj "nasitno"?

Hvala za pomoč.

lp

< Sporočilo je popravil Mič -- 5.3.2007 21:40:34 >

clock-img

05.03.2007, 19:29

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Naš user posted image  je star dva meseca in pol. Pri kakšnem mesecu in pol se je prvič zgodilo, da je prespal noč. To pomeni od enajstih zvečer, do pol sedmih ali sedmih zjutraj. Prvih parkrat sem imela dojke kot kamen in sem se zaradi tega zbudila ob petih in si mleko spumpala (pa v zmrzovalnik za morebitne hude čase user posted image ). Zdaj še vedno večinoma prespi noč, včasih se pa še zbudi. Dojke niso več trde in zdi se mi, da je mleka še vedno dovolj. Se pa mi zaradi tega ne zdi, da bi čez dan več pojedel. Po moje pri dveh, treh mesecih hitreje popijejo mleko iz dojk, kot pa v prvem mesecu, ko še jim ne gre od ustec.

Ti samo doji naprej, če bodo dojke prepolne, izčrpaj, drugače pa se bo vse uskladilo v skladu s ponudbo in povpraševanjem.

clock-img

05.03.2007, 21:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja, ponudba - povpraševanje. Tako da ne boj se, mleka imaš čisto dovolj za svojega fantka.

clock-img

06.03.2007, 14:02

clock-img

ELA06

pencil-img

155

Tiste dni ko se ponoči dojiva 1x imam res občutek da je mleka manj....
Včeraj je bil takšen dan.....zato sem zvečer po dojenju probala ji dat še malo umetnega mleka ampak ni nič pojedla, to pomeni, da ji je bilo dovolj. Očitno imam samo jaz občutek da je mleka manj, ker so pač dojke manj trde kot ponavadi.

Hvala za odgovore!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem