cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Njivice_Krk_Bungalovi Flora

clock-img

20.02.2007, 14:07

clock-img

sergy

pencil-img

113

Ali je katera že bila tu na morju?

Zanima me kakšne so plaže in kakšno je kaj vzdušje v tem kraju?
Pa hotel Jadran v katerem je polpenzion?

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 20.2.2007 14:20:11 >

clock-img

22.02.2007, 12:12

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

živijo!

Mi počitnikujemo v Njivicah že 25 let sicer v avtokampu (moji starši). mesto je mirno, vsako leto je tudi mini lunapark za otroke, imajo tudi teniška igrišča, pinkponk in golf igrišče, trampolini vodne atrakcije (tube banana skuterji pedalini...)
Hotel jadran je bil mislim da 3 leta nazaj prenovljen pred hotelom je pešščena plaža (majhni kamenčki) primerna tudi za dojenčke. Približno 15 minut hoje od hotela je tudi divja nudistična plaža v eno smer in v drugo smer tudi naravna plaža pa betonirana plaža tko da so plaže res vseh tipov na voljo.
če pa obožješ blatno kopel pa je približno 30 minut vožnje z avtom Šilo kjer je voda globoka 15cm in ima 30 ali več stopinj. Poceni lahko tam kupiš tudi školjke (njami).
Če te pa zanima še kaj z njivicami pa mi pošlji zs saj sem pravi expert poznam vse kotičkeuser posted image  saj v 20 letih mojega življenja še nisem bila drugje na morju. Sporoči kdaj mate namen iti na dopust pa se morda dobimo na kavici in sladoledu-oboje je odličnouser posted image

clock-img

22.02.2007, 18:24

clock-img

sergy

pencil-img

113

WAU, hvala ti za informacije.

Mi gremo od 14.7. do 21.7. in upam da bo fino. Sin je star 16 let tako da je njemu vseeno za plažo, midva pa imava rada malo senčke in normalno hojo v vodo, da o skalah ne govorim(fuj).
Zvečer pa malo na muziko kakšno buteljkico in .......

Letos gremo s prijatlji, ki imajo dva majhna črvička(1.5 in 3.5 let).Sploh ne vem več kako je z malimi na morju:) Mislim, da ko bodo tečni in utrujeni bodo šli k mamici:)

clock-img

26.02.2007, 23:32

clock-img

popka

pencil-img

10

Živjo, jaz tudi gledam Bungalov Flora.Mi lahko poveš a so to urejene zadeve ali se bom ustrašila ko/če prideva s sinkom tja?
lp

clock-img

27.02.2007, 13:58

clock-img

sergy

pencil-img

113

Na Relaxu v Celju tam ni več prostora.

Je hotela še ena družina rezervirat in je vse polno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem