cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ninca-sv. pismo!!!!

clock-img

05.10.2004, 22:43

clock-img

Anonimen

Zdele je na tvslo 2 film o sv. psimu:)

clock-img

05.10.2004, 22:46

clock-img

Anonimen

Pismu ne psimu:ups:

clock-img

05.10.2004, 22:47

clock-img

Anonimen

Oz. nisme več čist prepričana da je to to:zmeden:

clock-img

05.10.2004, 22:49

clock-img

mammika

pencil-img

860

No fiša k maš lih čas mi pretiki un iz maminga naraščaja če se ti da seveda :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.10.2004, 22:50

clock-img

Anonimen

U ja, sej res. Moment:)

clock-img

05.10.2004, 22:56

clock-img

Anonimen

otrokov 1. rd je pravzaprav bolj kot otroku namenjen staršem. čeprav tega nihče ne reče na glas, starši takrat proslavljajo dejstvo, da so uspešno preživeli 1. leto starševstva.
1.rd: zabava je namenjena odraslim, zato zadošča krajše popoldansko srečanje, na katerem postrežete s torto in primerno pijačo. vaš enoletnik s bo medtem zabaval z mečkanjem in trganjem papirjam v katerega so bila zavita darila, njihova vsebina pa ga ne bo pretirano zanimala.

clock-img

06.10.2004, 09:56

clock-img

Anonimen

hejla kaj se gresta vidve? sta še vedno pri sv.pismu mi smo že obnovili ampak na pol.Nika mora obnovit tri zgodbe iz stare zaveze in tri iz nove,ostali smo pri obnovitvi samo teh:grrr:pol razreda ni napisalo obnove prof.ful jezna.:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

06.10.2004, 14:52

clock-img

ninca

pencil-img

995

juhuuuuuuu :bravo::bravo::bravo:
jst sm uspela vse napisat (obnove) in sm bla dons vprašana...pa sm bla najboljša do sedj v razredu...čeprov sm dobila 3:zmeden:9nebesa...ampak za začetek bo kr v redu!!! 8)

clock-img

06.10.2004, 15:05

clock-img

Anonimen

Jaz sem že končala v petek-1. Pa sploh pogledala ni:grrr:

clock-img

06.10.2004, 16:08

clock-img

Anonimen

:)-:)-:)-bravo Ninca tudi tri je ok. ocena.Ribica bo pa še na vrsto prišlo da pogleda zvezke..:)-:)-:)-:)-Če imaš vse napisano pa se ti tako ni treba nič bati,kajne?pa pridno še tako naprej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem