za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
No fiša k maš lih čas mi pretiki un iz maminga naraščaja če se ti da seveda :sloncek::sloncek::sloncek:
05.10.2004, 22:50
Anonimen
U ja, sej res. Moment:)
05.10.2004, 22:56
Anonimen
otrokov 1. rd je pravzaprav bolj kot otroku namenjen staršem. čeprav tega nihče ne reče na glas, starši takrat proslavljajo dejstvo, da so uspešno preživeli 1. leto starševstva. 1.rd: zabava je namenjena odraslim, zato zadošča krajše popoldansko srečanje, na katerem postrežete s torto in primerno pijačo. vaš enoletnik s bo medtem zabaval z mečkanjem in trganjem papirjam v katerega so bila zavita darila, njihova vsebina pa ga ne bo pretirano zanimala.
06.10.2004, 09:56
Anonimen
hejla kaj se gresta vidve? sta še vedno pri sv.pismu mi smo že obnovili ampak na pol.Nika mora obnovit tri zgodbe iz stare zaveze in tri iz nove,ostali smo pri obnovitvi samo teh:grrr:pol razreda ni napisalo obnove prof.ful jezna.:sloncek::sloncek::sloncek:
06.10.2004, 14:52
ninca
995
juhuuuuuuu :bravo::bravo::bravo: jst sm uspela vse napisat (obnove) in sm bla dons vprašana...pa sm bla najboljša do sedj v razredu...čeprov sm dobila 3:zmeden:9nebesa...ampak za začetek bo kr v redu!!! 8)
06.10.2004, 15:05
Anonimen
Jaz sem že končala v petek-1. Pa sploh pogledala ni:grrr:
06.10.2004, 16:08
Anonimen
:)-:)-:)-bravo Ninca tudi tri je ok. ocena.Ribica bo pa še na vrsto prišlo da pogleda zvezke..:)-:)-:)-:)-Če imaš vse napisano pa se ti tako ni treba nič bati,kajne?pa pridno še tako naprej:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: