Pozdravljeni,
ker sem že dlje časa članica Ringaraje, se s svojo prošnjo obračam tudi na vas.
Zadnjič sem brala revijo Nika, ki je ob sredah v prilogi Dnevnika in Nedeljskega dnevnika.
Pa vidim, da poteka akcija Nikina sanjska poroka. In dlje ko berem, bolj super zadeva se mi je zdela. Zmagovalec akcije namreč prejme: v celoti plačano poroko in vse okrog tega (vabila, obleka, večerja, …), eksotično poročno potovanje in še avto Kia ceed karavan v trajno last.
No, preberem do konca in odložim Niko. Nato pa se zamislim: pa zakaj hudiča se nebi prijavila tudi midva z Igorjem (torej mojim najdražjimJ)??? – željo po poroki imava (sicer glede na stroške, ki jo le-ta zahteva, mislim, da bom pred matičarja stopila že s pomožno palicoJ), moj avto je letnik 2000 in ima 170.000 prevoženih km, … - skratka …res bi mi prišlo čisto vse prav, kar ponujajoJ.
No in tako pošljeva prijavnico in sva bila izmed 140 prijavljenih izžrebana med 20 parov, ki sedaj sodelujemo oz. tekmujemo v akciji.
Do zmage pa lahko pride tisti, ki zbere največ glasov. Le ti se zbirajo preko SMS-ov in glasovnic, ki bodo v Niki.
To pa je tudi razlog, da vam danes pišem, saj se mi lahko ta želja izpolni tudi z vašo pomočjo.
Saj mi je kar malo nerodno takole prositi za glasove, a brez nič ni ničJ - nekaj pač moram narediti za to. Tako bi vas prosila, če bi morda poslali kakšno glasovnico, v kolikor vam pride pod roko izvod Nike ali SMS.
Najina št. za glasovanje preko glasovnic je 20, koda za SMS je POROKA 20, na 3131. Glasovanje pa traja od 24.2. do 31.3.. Pri tem je pomembno, da glasovnice iz Nike vsak teden pridejo pravočasno, saj so označene s številkami.
Najlepše se vam zahvaljujem in upam, da vas nisem dolgočasila s temle dolgim pismom.
Lep pozdrav,
Barbara