cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ni problem obdržat....

clock-img

24.02.2009, 13:04

clock-img

Boni3

pencil-img

459

težo,ampak shujšat. Evo,vsi govorijo nasprotno,jest imam pa problem shujšat,z vzdrževanjem nimam nobenih težav. V drugi nosečnosti sem se blazno zredila in imam po dveh letih še vedno 6-10 kg preveč. Pa ne do kakih manekenskih mer. Če shujšam 6 kg bom imela ITM v mejah normale. Raznorazne diete so mi obremenjujoče,pa ne zaradi kake lakote ,ampak enostavno samo razmišljam kaj bom jedla,kaj se sme š čim skupaj in kaj ne,kaj je lahko zajtrk in kaj večerja. Da ne govorim ko začnem razmišljat o Montiju v trgovini res težko dobiš kruh,ki ne vsebuje moke tip 500,čeprav piše gor polnozrnat,črn itd..... Jest ne vem no,po moje sem mal čudna al kaj. Kako ste se ve lotile teh stvari,predvsem tiste,ki ste v službi,oz. odsotne del dneva od doma.

clock-img

24.02.2009, 13:32

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

no jaz sem že dobro leto na montiju....delam od osme do četrte ure, nato pa še 3 krat na teden fax. za zajtrka pojem dve trdo kuhani jajci, seveda prej kakšen sadež ali pa pz kruh rezino ali dve ter jogurt z mm. za malico (kosilo) grem v službi na kakšen solatni krožnik ali kaj podobnega.

zvečer pa si najdem kaj, če sem lačna. vmes pa jem jabolke in suho sadje

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

24.02.2009, 13:34

clock-img

ursi

pencil-img

685

Jaz sem se pa vedno zredila po porodu! In sedaj se trudim, da izgubim vsaj 10 kg. In ne grem se nekih diet, ker to pri meni ne pali - saj kot si rekla, še več bi jedu, ker sem skoz o dieti premišljevala.

No, jaz sem pri sebi dala nekaj pravil :
- po 6 zvečer ne jem : sem imela probleme s tem ene 14 dni, sedaj pa sploh ne pogrešam več večerij, sploh če jem prepozno mi je potem slabo

- jem, kar mi paše : poizkušam pa količinsko malo manj : nimam nekih pravil, npr. tega pa NE SMEM

- poizkušam biti čim manj v hiši ali bližini kuhinje : posledično jem manj sladkarij (kar meni predstavlja glavni problem). Ampak ko pride taprava želja si pa tudi te privoščim.

- vsaj po taglavnih obrokih si umijem zobe : potem nimam želje po hrani, ker mam takfajn občutek v ustih, pa tudi hrana kmalu po umitih zobeh nima "ta pravega" okusa (no ta zvijača meni pač pomaga)user posted image

- ko si bom poštimala zdravje bom tudi malo več gibala.

No s tem sem do sedaj izgubila 4 kg, res pa le po 1,5kgna mesec. Tko da gre bolj počasi, ampak jaz sem zadovoljna že, ko vidim rezultat.

clock-img

24.02.2009, 13:45

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Tud jaz sem mislila, da kar naprej samo to študiraš, kaj boš jedel, pa kaj lahko skupaj, dokler nisem vztrajala malo dlje, kot ponavadi-vsaj ene 10 dni recimo. Potem ne rabiš več tok razmišljat-pa res tale monti sploh ni tako zahteven. Za PZ kruh je pa še najbolje, da si ga doma spečeš. Jaz si  napečem kar več žemljic in jih dam zamrzniti, pol pa sproti ven jemljem. Od začetka mi je bil 100% PZ kruh ful zanič, nisem ga mogla jesti brez marmelade, sedaj komot jem samega.
Zjutraj tako vedno jem sadje, pol pa ponavad te žemlje in mleko.
Za kosilo pa večinoma kaj od mesa in zelenjavo, včasih kašo z gobami, pz testenine z zelenjavno omako, kakšne zelenjavne narastke z jajci.
Zvečer pa kar od kosila ostane al pa samo mleko pijem.

Željo po sladkem poskušam potešiti s tenstanimi jabolki s cimetom, 70% čokolado, al pa s kako sladico po montiju. Ni tako hudo, samo trmast moraš bit.

clock-img

24.02.2009, 14:54

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja vidim,da ste kar pridne. Zdej me pa zanima,kaj imate za alternativo kosila v službi (jest namreč v službi ne jem kosila,ker nam ga eni vozijo in je hrana taka,da ko sem jedla tam sem imela težave z želodcem in otekala sem zaradi prekomerne uporabe soli,vegete itd...Ponavadi si prejšnji dan kaj pripravim in nesem s sabo ,so pa dnevi ko mi ne znese skuhat (ob sredah obvezno ),kaj pa bi bil takrat ustrezen "nadomestek". Kaka skuta in sadje,ovseni kosmiči in jogurt,gotovo jelo za pogret iz trgovine...? Kadar nimam skuhanega je moja opcija trgovina.

clock-img

24.02.2009, 14:56

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Btw,jest bi bila z rezultatom 4 kg v mesecu in pol zeeelo zadovoljna,se mi zdi zelo zdravo in ok.

clock-img

24.02.2009, 17:19

clock-img

ursi

pencil-img

685

Boni3, mogoče sem premalo točno napisala:

Izgubila sem do sedaj po 1,5 kg na mesec, skupaj pa 4 kg, to je v skoraj treh mesecih. Ampak jaz sem zadovoljna, v glavnem, da gre dol. user posted image

Meni je fajn,da vsaj kaj toplega pojem enkrat na dan, če pač ne gre pač ne. Če imaš možnost uporabe mikrovalovne v službi je lahko izbira hrane kar široka, drugače pa bolj težko, če je opcija samo trgovina. Mogoče tam prodajajo kaj toplega?

clock-img

25.02.2009, 08:53

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Tole s službo je sr... ,ja. Jst še nisem v redni službi, tko da nimam teh problemov. Mogoče si bi lahko skuhala kako hrenovko, pa neko zelenjavo poleg-papriko npr.
Kakor pa razumem, ti večino dni rata skuhat, tako da tud če kak dan v tednu pri enem obroku mal kiksneš ni tak big deal.

Srečno!

clock-img

25.02.2009, 12:54

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja tudi 1,5 na mesec je super,samo,da gre dol,pa če 20 dag pa 20. Ja drugače pa imamao v službi mikro,tako,da si prinešeno lahko pogrejem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem