cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nič mi ni jasno

clock-img

28.01.2006, 06:33

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Res mi ni nič jasno. 16.1 sem imela prenos transferja. 24 se mi je pojavil rjav izcedek(malo- ni omembe vredno), nato še naslednji dan in še naslednji dan. 27 mu je bilo primešano malo krvi in ker nisem mogla čakat na odvzem krvi v torek sem naredila Clearblue test, ki je bil pozitiven.  Naj povem, da ta krvavitev ni niti malo podobna moji menstruaciji.A mislite, da je test lahko lažno pozitiven in ali je možno, ker so mi dali dve oplojeni jajčeci, da je en odmrl in se sedaj to tako kaže? Ali je imela katera podobno izkušnjo? Jest zdej ne vem a je to menzes al kaj? Ne vem a naj grem v torek oddat kri za beta HCG al ne.Skratka sem čisto zmešana.
Hvala vsem, ki delite svoje izkušnje, strahove in lepe želje!!

clock-img

28.01.2006, 08:31

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Spominčica v moji brošuri,ki sem jo dobila v MB izventelesna
oploditev piše,pridite na odvzem krvi tudi,če malo krvavite.Jaz ti vsekakor priporočam,da greš v torek na odvzem in nam sporočiš veselo novico.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

28.01.2006, 09:43

clock-img

emaa

pencil-img

7450

spominčica mislim, da gre za vgnezditveno krvavitev, ti kar daj kri.  

clock-img

28.01.2006, 13:49

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tudi jst mislim, da bi lahko šlo za vgnezditveno krvavitev...

Držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

29.01.2006, 11:03

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Vsekakor pojdi na odvzem krvi.
Mogoče je šlo za vgnezditveno krvavite.
Test pa je lahko lažno pozitiven še približno 10 dni po stop injekciji, ker vsebuje hcg.

clock-img

29.01.2006, 11:08

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti,da je pozitivno.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem