cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nekaj poporodnih vprašanj

clock-img

15.04.2007, 10:40

clock-img

binkla

pencil-img

2

1. tri tedne je od mojega poroda in ostalo mi je še 9 kg do prejšnje teže. Zanima me, če je to res samo še odvečni špehec ali je še vseeno voda...čudno se mi zdi, da bi se toliko zredila, ker le nisem veliko jedla.
2. med nosečnostjo so me napadli mozolji, ki jih prej skoraj nisem imela. Največ jih imam po obrazu, vratu in hrbtu. Kdaj lahko pričakujem, da bodo izginili? Glede na to, da so produkt hormonov, ima sploh smisel iti h kozmetičarki ali moram samo počakati, da se ravnovesje v telesu spet vzpostavi?

clock-img

15.04.2007, 11:20

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kot sama veš se med nosečnostjo telo izredno spremeni. Nekatere imajo srečo in so spet hitro takšne kot so bile prej. Čeprav stare mame pravijo: "Kar se je s telesom dogajalo 9 mesecev do porodA, toliko rabi telo da pride spet v staro formo." Če dojiš ti bo doječek pomagal kilograme dol spravit. In če dojiš ti na srce polagam, da pazi da ne ješ kakšne mastne hrane (razni krofi in potice) ali pa preveč svežega sadja in zelenjave, ker bo lahko dobil krče.
Z mozoljčki pa malo počakaj, saj bodo izginili.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

15.04.2007, 13:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Če dojiš, boš z malo pomoči vse šlo vstran.
Jaz sem bila nekaj pred 3meseci na 0, sedaj jih imam pa -2, tako da imaš še čas. Poizkusi malo paziti na to, kaj ješ, da ne poješ ravno ogromne količine sladkarij in mastne hrane.
Po prvem poporodnem pregledu pri G, pa se lahko začneš tudi postopoma ukvarjat s športom. Jaz sem najprej začela na orbitreku ali sobnem kolesu, sedaj pa že rolam, tečem, delam trebušnjake, tudi v fitnes sem že šla.

Glede mozoljčkov pa si nabavi kvalitetno kozmetiko in sčasoma bodo zginili.

malo potrpljenja pa bo user posted image

clock-img

15.04.2007, 20:18

clock-img

binkla

pencil-img

2

ne dojim user posted image

clock-img

16.04.2007, 14:13

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Nič se ne sekiraj. Jaz sem bila čisto obupana, ker sem se po porodu samo redila. Jedla sem veliko, nisem dosti spala ... Tri mesece pred začetkom službe sem se vzela v roke, obiskala sosednji forum hujšanje (družina) in začela s puncami 90 dnevno dieto. Zdaj imam že - 10 kg, počutim se super, motivacija je tudi.

Mozolji bodo izginili s pomočjo ustrezne hrane, mogoče kozmetičarke.

Pa nič se sekirat.

clock-img

03.05.2007, 21:54

clock-img

suky

pencil-img

160

si šele tri tedne po porodu....ne paničari.To se vse poštima.Js sem rabla 4.mesece, da sem telo v red spravla, kar se tiče kg, mozoljev, izpadanju las...to se potem vse spravi nazaj v prvotno stanjeuser posted image

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem