cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ne spi ponoči

clock-img

15.10.2007, 12:42

clock-img

zvončica30

pencil-img

10

Pomoč!
Mene pa zanima kako je s spanjem ponoči. Se mi je začel zbujati ponoči odkar hodi v vrtec. Zbudi se okoli 3 in mora k nama v posteljo. Kaj naj naredim?!user posted image Nej ga pustim, da malo joka, naj ga vzamem in upam, da bo minilo,... user posted image
Če ima kakšna dobro idejo se toplo priporočam!
lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 16.10.2007 13:49:33 >

clock-img

15.10.2007, 13:18

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Naša tudi hodi v vrtec. Preden je hodila v vrtec se je budila več kot 3 krat na noč. No sedaj pa se še vedno zbudi in pride proti jutru k nama spat. Mene to sploh ne moti. Mi je prav fajn, da se malo še pocartamo. user posted image Sama se odloči.

LP, Ninica

clock-img

15.10.2007, 13:32

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Kar pocartaj jo! Nič lepšega ni na svetu, kot otroka k sebi stisnit. Nisem zagovornik razvajanja otrok v materialnem smislu, ampak nežnosti mu pa nikakor ne morejo škodit. Če se ponoči zbuja, mogoče doživlja res kakšno stisko zaradi vrtca in ne vem zakaj ji človek ne bi nudil malo topline! Pa le po se cartajte!

clock-img

15.10.2007, 17:14

clock-img

barakuda

pencil-img

189

Pri nas pa se je začel zbujati odkar spi v svoji sobici. Najprej sem hodila tja in mu dala dudo, potem pa sem ga enkrat očitno preslišala, je pa gospodič kar sam prikoracal k nama in spal naprej.
In tako je sedaj skoraj vsako noč, da se približno okrog 3-4 ure zjutraj pritihotapi k nama in se tako fino zrine na sredino user posted image , da me čisto nič ne moti. Mi vsaj vstajati ni treba.

clock-img

15.10.2007, 21:01

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Ja, po moje je stiska zaradi vrtca, naša se tudi včasih zbuja ali pa kaj v spanju govori, odkar je začela v vrtec. Mislim, da rabi tvoje crkljanje.

clock-img

16.10.2007, 08:48

clock-img

zvončica30

pencil-img

10

Me veseli, da ste vse odgovorile v isti smeri. Tudi jaz mislim, da otročiček potrebuje nežnost, sploh v takšnih trenutikh, ko se v njegovem življenju dogaja nekaj novega, neznanega. Lahko ga je strah, zato ga z veseljem vzamem k sebi in ga pocartam. Le glavo so mi hotli prati, da se bo navadil spati pri nama in da ga ne bova več spravila iz postelje. Hvala vam vsem za te spodbudne besede.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem