Nusi, gle na to, da imamo skoraj vsak dan otroke na obisku, bi se mi lahko samo skravžalo, če bi vsak dan za njimiigrače pospravljala. Mala dva se mi pa tudi smilita, da morata za njimi pospraviti, ko grejo oni lepo doov, ko so razturili 2 sobi.
Smo rekli stop, uvedli pravila in moram povedati, da se jih zelo lepo držijo, če ne, pa jih že mala dva opomnita, da se igrače pospravijo.
To, da ne moreš v sobi iti stopiti, da ležijo barvice, flomastri, zvezki, knjige, barbike...,kocke... po tleh ni normalno in naj reče kdor hoče. Pa saj se tako ne morejo niti igrati in potem samo norijo in se cufajo in vse jim je brezveze.
Meni noben stariš ni rekel še nič, pa tudi otroci se me ne bojijo in se radi vračajo k nam igrat.
Lily, da se igračke delijo, za mene ni ukaz ampak pravilo. Ne rabi je dati, če se z njo igra. Tudi vstran se igrače ne jemljejo. Vendar nek dogovor zamenjava igrač pa mora biti. Igrače se delijo je v tem smislu, da je potrebno posoditi igrače s katerimi se ne igra otrok in so drugače njegove. Če se pa z njo trenutno igra, pa mu seveda ne boš šel govorit, da mu jo mora posoditi. Zakaj? Naj si poišče drugo ali vpraša, če zamenja.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 4.2.2012 16:27:28 >