cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Naveličana moža

clock-img

05.06.2012, 10:26

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Kaj bi ji pa vi odgovorili? Imate kak nasvet, lastno izkušnjo?

Tukaj: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=743

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

05.06.2012, 10:35

clock-img

PeggyBundy

pencil-img

321

Najdi si ljubimca. Zadeva rešena.

clock-img

06.06.2012, 15:28

clock-img

Teya D.

pencil-img

449

Najdi si kakšen hobi zase

clock-img

07.06.2012, 17:34

clock-img

tashq

pencil-img

739

spomni se, kaj sta včasih rada počela skupaj (hribi, sprehodi, kartanje, gledanje limonad...user posted image ), pa poskusita še enkrat. mogoče se bodo iskre spet ukresale. na začetku bo težko, če praviš, da ga raje sploh ne vidiš, ampak če želiš ohraniti zvezo, se pa moraš malo pomatrati!

clock-img

07.06.2012, 18:14

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jaz bi strokovnjakinji svetovala pravilno vikanje;) Saj me nič ne moti pogovorni jezik na forumu, od strokovnjakov pa pričakujem vsaj približno pravilno slovnico;). Saj se zgodi lapsuz, če se pa ponavlja ves tekst, postane nekoliko moteče. Torej: "Vi boste delali, pisali, se boste odločili ali boste pravilno uporabljali vikanje" - ne glede na spol osebe, ki jo vikaš;). Ali pa pač tikanje: "Ti boš delala, pisala, se odločila, da boš rajši uporabljala tikanje." Mešanica je pa slovnično skropucalo;).

Kar se odgovora tiče: spomni se, kako je bilo, ko sta bila zaljubljena, s čim te je očaral, kaj te še vedno pritegne na njem, kadar ti slučajno ne gre na živce. Včasih tudi na partnerja projeciramo svoje občutke: morda si naveličana same sebe, rutine, v katero si ujeta, ti manjka adrenalina... Enkrat sem nekje prebrala rahlo bizaren, ampak zanimiv nasvet: da moraš delat s svojim dragim tudi kake bedarije, recimo da tečni sosedi postrižeš rože (saj pravim, da je bizaren:D), ampak da ne delaš ves čas vsega samo "prav", ker enostranska cesta v rutino.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

07.06.2012, 20:31

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

To mešanje vikanja - tikanja mene tudi moti.

clock-img

08.06.2012, 00:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.06.2012, 06:11

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Jaz sem prepričana, da takšna obdobja pridejo v vsakem zakonu. Pri enih bolj intenzivno, pri drugih manj. To je sicer bolj slaba tolažba, vendar že zavedanje, da nisi sam, je mogoče vsaj malo tolažilno. In najlepše pri vsem skupaj. Mine user posted image Samo od sebe jasno da ne, ampak vsi dobro vemo, da je za dober zakon (s takimi naveličanji vred ali brez njih), potrebno vložiti trud. In seveda, če ni želje, ni nič. V zakonu je tako, da je zaupanje na prvem mestu in iz tukaj pridejo vse rešitve, če si pač oba to želita. Torej bi jaz rekla, da je na prvem mestu pogovor, potem pa naprej! In treba je vedeti, da brez nič ni nič. Jaz bi na tvojem mestu najprej razčistila sama pri sebi. Se zazrla v lastno podobo, v svoje želje za prihodnost in potem vse skupaj servirala še možu in ga vprašala tudi po njegovih željah. Prepričana sem, da če se ljubita (v tisti najčistejši osnovi), potem je tudi on začutil, da nekaj ne štima in ti bo za začet pogovor tudi hvaležen, saj bo tudi on olajšal svojo dušo. Potem pa bosta videla kako naprej....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem