cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nalakirani nohti-mehurčki

clock-img

21.06.2010, 13:11

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Ne vem v čem je problem, ampak vedno ko si nalakiram nohte na rokah z barvnim lakom nastanejo majhni mehurčki ko se lak posuši (ni gladek noht). Sem že menjala lak, pa zgladila nohte pred lakiranjem z gladilno pilico, pa ne vem kaj še vse. Pa vedno na koncu nastanejo take mini mini pikice, ki se vidijo če noht pogledaš prosti svetlobi. Meni je to ful grdo, ker noht ni lepo gladek.
Pa še to....z istim lakom si nalakiram nohte na nogah, pa je vse ok user posted image .

Prosim za kakšen nasvet.

Hvala in lp

clock-img

21.06.2010, 13:14

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

To se pa vsake tolko zgodi tut meni....pa tut ne vem zakaj, se mi pa zdi kot da bi nekak zrak vmes prišel ko si lakiram in so zato mehurčki?

Pa se mi zdi da ni odvisno od laka ker se to ne zgodi vsakič in vedno z enim in istim....

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

clock-img

21.06.2010, 15:11

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

mogoče ostanek acetona? jest sm to dvoje povezala, sploh če mam kak aceton s kakimi negovalnimi olji... poskusi si roke dobro umit po tem ko si daš prejšen lak dol... al pa krema za roke, kej takega no, da pač površina nohta ostane mal mastna.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

21.06.2010, 21:23

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ali slučajno stresaš lak pred lakiranjem?

clock-img

22.06.2010, 11:45

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Laka ne stresam, ga samo obrnem na glavo in nazaj, ker vem, da ni fajn da ga stresaš....

clock-img

22.06.2010, 11:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem