cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najem cele hiše v Dalmaciji

clock-img

04.02.2008, 11:07

clock-img

Adelina

pencil-img

962

S prijatelji se menimo, da bi šli letos skupaj na dopust-4 družine. Zato sem iskala, če kdo oddaja celo hišo, pa nisem našla nič (par let nazaj vem da sem videla oglase tudi za cele hiše. A mogoče tuki gor kdo ve za kako hišo blizu plaže (primerne za otroke), relacija nekje do Splita (lahko otok) ali pa v eni hiši 2 apartmaja za najmanj šest oseb (8 odraslih, 3 najstniki ter pet otrok (7,7,4,4 in 1.5 let). Aja, ti mlajši otroci (od 7 let naprej) bi lahko bili tudi v spalnicah (tudi na zakonski postelji, če ne bi šlo drugače).

Pa še zanima me, č e je katera že kdaj rezervirala preko adriatica.net. A pod osebe štejejo tudi otroke (od koliko let naprej)? Ker imajo plačilo razdeljeno na osebe in to pol ful nanese (z otroki vred).

Hvala!

clock-img

04.02.2008, 11:17

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Ne vem, če ti bo kaj pomagalo. Moja bivša varuška je včasih oddajala hišo v Sukošanu pri Zadru.
Hiša je na mirni lokaciji, cca 300m od urejene plaže primerne tudi za otroke ( drugače 40m od morja, kjer pa se z otroki ni tako fino kopat ). Kopalnica z WC-jem, 3 spalnice, velika dnevna soba, kuhinja, cca 500kvm vrta.
Računala je l. 2006 cca 120 EUR / dan.

Telefonska pa po ZS-ju, če se ti zdi hiša primerna ( po moje nekoliko premajhna... ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

05.02.2008, 11:22

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Nuala hvala, res pa je malo premajhna za 4 družine. Če pa kdo odpove, pa te kontaktiram.

clock-img

06.02.2008, 09:51

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Probaj tule http://www.uniline.hr/hrvatska/kuce.php
Mogoče najdeš kaj

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem