cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NUJNO - INJEKCIJE PRI IVF

clock-img

16.09.2005, 18:56

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Punce prosim vas za vaso pomoc, upam, resnicno upam, da bo katera vedela odgovor...moj problem je pa tale, danes sem dobila za domov ampule za injekcije (sem v IVF postopku) in morm iti v domaco ambulanto vsako jutro da dobim, eno pikico v ramo, eno v trebuh...hm in zdaj je ta problem, ker sm pozabla kaj mi je rekla sestra v PO za trebuhh...men se zdi da je rekla, da gresta 2 praska z 1 vodo, ali kako???? Cist sm panicna, ker jutr morm na injekcije in nevem kaj naj recm tej nasi sestri kle, kako nej mi da vse to?? Pa ce slucajno katera ve, ki je predkratkim hodila na to, ali se hodi??    

LP, Kalina

clock-img

16.09.2005, 21:56

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

DA, dva praška in ena voda
Sicer pa mislim, da bo to vedela tudi sestra v ambulanti.

clock-img

17.09.2005, 11:50

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

GoYa najlepsa ti hvala, vedno si tista, ki mi odgovori na vsako vprasanje, nevem kaj bi brez tebe Sm prisla malprej iz ambulante, pa morm rect, da me vse tko boli, komi hodim, nonstop me spika v trebuhu pa kriz me boli...a je to normalno al sam pr men tko..verjetno zarad tega, ker mi nikol niso hormoncki deloval, zdej jih pa kr naenkrat dobivam direkt..no ja, vse bom prezivela, sam da bo kmal ali pa celo .   

GoYa se enkrat hvala

Kisses, Kalina

clock-img

17.09.2005, 19:44

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

A pogledaš prosim v privat sporočilo. Včeraj sem ti neki pisala. Nič ne utripa, da imaš novo sporočilo, zato verjetno še ne veš, da sem ti pisala.

Glede špikanja: je normalno, pa napihnjenost tudi. Jaz sem bila v zadnjem postopku tudi precej zaspana oz. taka čudna utrujenost je bla prisotna, da sem mogla it spat, ko sem prišla iz službe.
Ne glede na vse pa komaj čakam ponovitev

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem