cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

NM - obiski

clock-img

15.08.2008, 19:50

clock-img

pikica1979

pencil-img

71

Kako je z obiski v novomeski porodnisnici?

clock-img

15.08.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

Partner prakticno non-stop; vsaj meni niso tezili.
Za ostale ne vem; itak nisem vabila celotnega sorodstva user posted image .

clock-img

15.08.2008, 20:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.08.2008, 20:41

clock-img

Anonimen

Kadarkoli. K meni je enkrat prišel še po 22h zvečer,...

Sicer je bila pa to ena redkih pozitivnih strani tistega bivanja...poleg hrane.

clock-img

15.08.2008, 20:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.08.2008, 05:34

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

meni tudi niso nič težili in so prihajala najožji kadar koli. brat me je tudi že presenetu že ob 7h zjutraj preden je šel v službo ker ni zdržal do popoldneva- (rodila sem zvečer).

clock-img

31.08.2008, 23:39

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

A kar spuščajo kogarkoli notri? Se lahko zmeniš vnaprej, kdo lahko pride v sobo?

clock-img

01.09.2008, 08:57

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Kukr jst vem pa ne velja več taka svoboda. Menda zaradi gužve. Obiski so dopoldan eno uro od 10.30-11.30 in popoldan od 14.30-17.00.
Včasih je biu očka res laho skoz zdravn, sedaj pa ne več. Tudi zanj velja uradni urnik. TAko so nam povedali v MŠ, kolegica je rodila prejšnji mesec in je tudi rekla, da velja ta urnik.

clock-img

01.09.2008, 10:48

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Jst bo sicer rodila v Celju ne vem kako je zdej 2,5 leti nazj je mož lahko prišel kadarkoli ker v uradnih urah tak ni kogu zaradi službe in če bojo kej težil popakam dojenčka in pičim domov.... glede na to da bom rodila februarja znajo bit še kake viroze in podobne zadeve in bomo res omejeni..... bom kr pobegnalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2008, 11:55

clock-img

nudim

pencil-img

5

V materinski šoli marsikaj rečejo,pa ne drži!!!
Obiski so lahko kadarkoli,znajo pa težit,če jih je 3 al iveč.
Drugače pa imaš lahko obiske tudi o2 zjutraj ali pa ob 7 zvečeruser posted image

clock-img

01.09.2008, 12:34

clock-img

katty32

pencil-img

12

user posted image pozdravcek...
Pricakujemo v drugo in prva deklica je bila rojena v NM in ni bilo tezav niti z osebjem, niti z obiski. Mislim, da si nobena normalna zenska ravno ne zeli prevec obiskov, a smo razlicni. Seveda ocka mora bit prisoten, a jaz vam povem, da je mir nekaj, kar resnicno potrebujemo po porodu, jaz bi placala za to hehe, a smo razlicni, to je res. Kar se tice obiskov v NM, mislim da ne sme biti tezav, razen ce ne razsajajo kaksni virusi, a sestre so prijazne.
Jaz pricakujem drugega otrocka v kratkem in to bo v Franciji, pa vam povem, da pogresam nase bolnice, naso zdravstvo in naso higieno v bolnisnicah ter pozornost osebja tudi..., tako da ne bi govorila zakaj, a le bodite srecne in ponosne v Sloveniji, ker resnicno nekaj damo na porodnice in novorojencke ter njihovo oskrbo, drugje je doooosti drugace. Sem kar malo razocarana in  ce bi lahko izbirala, bi poletela v NM porodnisnico hehe, a kar je je. Bodite manj kriticne in boste videle, prijaznost se vrne s prijaznostjo, pa 10dag kavice pa bo hehe...LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem