cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mozzila ne dela več

clock-img

21.09.2007, 16:05

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Saj niti ne vem kaj sem naredla, ker sem dala inštalirat novejšo različico Mozzile, potem pa šla v službo, moj dragi je medtem nevede stvar prekinil nekje na polovici in zdaj imam problem, ker mi ne dela internet.
Ko vtipkaš spletno stran, jo išče, a na koncu piše, da je potekel čas ali nekaj podobnega.Povezavo imam, ampak na internet ne morem.
kdo mi lahk pomaga?

clock-img

21.09.2007, 17:18

clock-img

Anonimen

Kaj pa če bi poskusila mozilo dol zbrisat in jo potem na novo naložit?

clock-img

21.09.2007, 18:00

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Saj to bo verjetno edina možnost, ampak si jo moram prvo nekje dol potegmit, pa nimam zdaj kam gor dat, da bi si doma naložla na novo, če bom enkrat zbrisala.sploh pa me malo skrbi, ker nisem ravno full dobra v tem inštaliranju in to, pa me kr mal skrbi, da ne bom še kaj prehitro zaj...

clock-img

21.09.2007, 18:18

clock-img

Anonimen

A si .exe datoteko shranila na disk ali si dala direkt inštalirat? Če si shranila na disk, potem samo ponovno poženi to .exe datoteko.
A Internet Explorerja pa nimaš? Ali pa Opero?

clock-img

21.09.2007, 23:31

clock-img

saving

pencil-img

168

Poskusi takole... V meniju Start - izberi Run in vtipkaj "iexplore" (brez navednic). Pritisneš OK in se ti odpre Internet explorer. S tem odšibaš na www.mozilla.com in naložiš Mozilla Firefox 2.

clock-img

22.09.2007, 09:35

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

S@nta če imaš siol operaterja, potem mislim da ni problem v mozilli ampak v siolu. Ker meni tako štekata in mozilla in explorer in to že nekaj dni.  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

22.09.2007, 09:42

clock-img

Anonimen

Potem pa mogoče ni problem v programu, ampak v povezavi. Poskusi še z Opero.

clock-img

02.10.2007, 10:43

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Sama inštalacija Mozille ti pomoje ne more tako zmešati računalnika, da nebi mogla na internet.

clock-img

04.10.2007, 17:01

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Točno tak Nixxon, ker zdaj vem, da mi tud explorer ne dela, pa nimam pojma kaj mam zamučkano, že skor cel mesec sem brez interneta.niti ne vem koga bi vprašala kaj naret, pa še časa nimam, da bi v službi kaj raziskalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem