cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mossgumi - ideje

clock-img

06.06.2006, 11:37

clock-img

Anonimen

Zanima me, kje na netu lahko dobim ideje za izdelke narejene iz  mossgumi?

< Sporočilo je popravil puncica -- 6.6.2006 11:53:56 >

clock-img

06.06.2006, 17:20

clock-img

Anonimen

Za net ne bi vedela, mi smo pa z otroci delali podstavke za krožnike oz. kako se že temu reče, da daš krožnik gor, pa vilice, ...., potem držala za serviete in stojala za kuhana jajčka v obliki rožice,...

clock-img

03.08.2006, 19:10

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

iz mossgumija sem izrezala  črke  iz katerih sem s potem sestavila ime moje male.
Vse skupaj sem nalepila na steno, dodala še par metuljčkov narejenih na enak način, zgleda prav cart.

clock-img

17.09.2006, 20:48

clock-img

Anonimen

sem danes v reviji atelje videla iz Mussgume izrezane ribice, s katerimi se potem lahko otroci igrajo v banji (ko so le te mokre se lepo zalepijo na steno banje, na ploščice, na telo - lepo za igro) lahko pa tudi narediš ribice jih prevrtaš oz. narediš iz njih držalo za brisače,...

Ribice so bile res lepe. Spodaj je bila izrezana oblika ribice npr. z modro, čez je pa bila prelepljena mreža izrezanih črt iz npr. rumene barve. Res lepo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem