cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moška poročna obleka

clock-img

14.07.2006, 09:16

clock-img

temboli1

pencil-img

138

Pozdravček,

mene pa zanima kje so vaši partnerji kupili obleke za poroko oz. za katere znamke ste se odločili / odločile. In da je cenovni okvir tam nekje do 65 tisoč.
Ima kdo izkušnje s Sensom, Muro ?

Lp

clock-img

14.07.2006, 09:21

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Za tak denar sigurno dobiš karkoli od Mure, pejta pogledat v Emporiuma, kjer imajo kar velik oddelek Murinih oblek. Čist možno da bosta pa tudi od Bossa dobila za tak denar sedaj ko so razprodaje.

clock-img

14.07.2006, 09:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Moj je imel frak. Ker je precej velik, so mu ga delali v Muri po meri. Cena za frak, hlače, lajbič in srajco je bila 80.000 Sit.

clock-img

14.07.2006, 09:31

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Moj user posted image  se je cel oblekel v Sensu, pa še po naročilu, pa vem, da niti ni bilo tako drago. Cene se pa točno ne spomnim več, je že tri leta tega.
Pred kratkim se je tam oblekel tudi mož najboljše prijateljice, ki se je poročila pred tednom dni. Je bila pa tudi luštna obleka.
Ti svetujem, da se oglasiš pri njih.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.07.2006, 10:38

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Mi2 sva se poročila konec junija in sva gledala vse možne obleke, potem pa sva si jo oba sposodila. Predvsem zato, ker je moj možek želel svetlo obleko, ki bi mu kasneje prišla redkokdaj prav in ker nisva našla nič pametnega in cenovno ugodnega. Za izposojo komplet obleke (hlače, suknjič, telovnik, kravata) je dal 25.000 SIT, kar se mi zdi res OK. Če bi želel imeti temno obleko, pa bi jo sigurno kupila v Avstriji.
Mogoče zdaj dobiš kaj na razprodajah, sicer pa sem bila jaz nad trgovino Sens zelo razočarana, saj je bilo zelo malo izbire, cene pa kar fino zasoljene.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

14.07.2006, 11:42

clock-img

ajat

pencil-img

312

mi dva se pa poročiva avusta. Moj si je dal obleko delat po naročilu. RAZLOG:  Zahtevna puncauser posted image

Take ne bidobili po mnenju šivije v nobeni trgovini.  

clock-img

14.07.2006, 13:48

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Moj možek si je pa obleko kupil  v C&A v Avstriji; je svetle barve, taka bež in je res zelo zelo lepa; in niti pod razno se ji ne vidi da je bila natanko 100 EUR user posted image ; so bile pa zraven dvoje hlače (ene malo temnejše), suknjič in telovnik, ki se ga da obrnit, tako da paše na oboje hlače. Pa še vsi so ga hvalili, kako ima fensi obleko in kako mu paše user posted image . Jasna stvar!!!!!!! user posted image  user posted image

Nama je bilo pomembno, da ne dava za obleko 100.000,00 sit, ker drugače jih ne nosi in nama je bilo dejansko škoda denarja, raje sva ga porabila na poročnem potovanju user posted image .
Aja, od poroke je dobro leto, obleko je oblekel potem še natanko 1x.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem