cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mlečna kašica v flaški

clock-img

12.08.2005, 18:13

clock-img

atinav

pencil-img

331

Zvečer dam Tianu v flaško poleg mleka še kašico...sedaj pa me zanima, ker imam tudi kašico ki se meša z vodo...a mu to tud lahko kar pripravim v flaško ...malo me vse skupaj moti to ker pač dam zdaj v mleko:ups:...no saj vem da je v teh kašicah ki se mešajo z vodo tudi že mleko, samo moram narediti pač malo bolj redko, ker je flaška...mogoče pa samo malo preveč kompliciram:zmeden2:...kaj pravite:)-.
hvala
papa

clock-img

12.08.2005, 20:45

clock-img

total

pencil-img

4453

Seveda,da lahko pripraviš jaz mu tud dam v flaško,včasih pa hoče samo žličko,tako da čist prav delaš.

clock-img

12.08.2005, 21:14

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nič ne kompliciraš. Seveda lahko daš tudi kašico, ki se dela z vodo, vendar je z mlekom dosti boljša za otroka. Da pa ne bo preredka, sem jaz naredila mojemu večjo luknjo, drugače se je zelo matral, pa še "skozi" ni pritekla. SEm kar s škarjicami povečala luknjo.
Dober tek

clock-img

13.08.2005, 00:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V kašicah, ki se mešajo z vodo je mleko v prahu že dodano. Lahko mu narediš npr. Alete bananino kašico, ki je full njami in se meša z vodo. Prekuhaš vodico pa dodaš nekaj žličk kašice, da je gosto ampak tekoče. Mali pa naj to spije iz dude z večjim pretokom. Če imaš Avent npr. iz trojke.
Sicer pa jaz prakticiram da mleko dobiva na plasteničko (zjutraj in zvečer), včasih Čokolino. Sicer pa mu kašice dajem na žličko. Predvsem zaradi zobkov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem