cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mislite, da rabi...

clock-img

21.07.2005, 08:52

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

Vaš otrok in vaš partner, ravno osebo z takimi slabimi lastnostmi, kot jih imate vi? Sicer verjamem, da ste najboljše in najpametnejše mame na svetu in da se držite smernic obnašanja, kot jih narekuje naš čas.

Pa vendar...Jaz recimo ne. Včasih sem sama sebi smešna, ko imam ene svoje fore in se zavrtim v nek svoj začaran krog. Pa se ne morem načuditi s kakšno iznajdljivostjo se moj partner in otrok izmuzneta ven, se ju to ne dotakne. Ko mine, se zmeraj zahvaljujem, da je tako. No, ko pa sem se malo pogovarjala s partnerjem o tem, mi je razlagal, da pač pozna v nulo moj softver in je stvar le v tem, na katero tipko pritisne in to je to. Otrok pa to tudi že obvlada in se razvija čisto neodvisno v svojo smer.

Pa sem pomislila, mogoče pa potrebujeta ravno take izkušnje za svoj razvoj...

clock-img

21.07.2005, 09:11

clock-img

Anonimen

mism da ne razumem čist kaj si hotla povedat??!! :zmeden:

clock-img

21.07.2005, 09:33

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Tudi jaz ne štekam.

clock-img

21.07.2005, 09:36

clock-img

vesnica

pencil-img

62

da nismo vse tko idealne kakor včasih tu izgleda

clock-img

21.07.2005, 09:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ne ne rabi - včasih si grem še sama seb na živce zarad tega, zato verjamem da grem njemu še bl in se trudm da me čimprej mine - vsekakor ne verjamem da bi mu to lahko koristlo za njegov razvoj :zmeden:

clock-img

21.07.2005, 09:43

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

L&F&B ti sam glej, da ne bo enkrat stroma zmanjkalo! :)-

Sicer pa se mogoce drugemu nase "slabe" lastnosti sploh ne zdijo tako slabe kot nam.

clock-img

21.07.2005, 10:47

clock-img

Anonimen

Citiram: "osebo z takimi slabimi lastnostmi"?????????

Seveda imamo vsi dobre in slabe strani svoje osebnosti, nobeden ni angelček. In vsak ima slabe in dobre dneve, ni pa nujno, da je ena značajska lastnost nujno samo slaba. Ne pomeni pa, da je nekdo slab človek, ker ima kakšno "slabo" lastnost. Važno je, da se jih zavedamo in skušamo spremeniti.

Definitivno pa pride otroku pri njegovem razvoju prav, če kdaj vidi svoje starše tudi v slabih trenutkih, ko so sitni, jezni, prepirljivi, trmasti. Tako si lahko v domačem in poznanem okolju pridobi pomembne obrambne mehanizme in se nauči ravnanja tudi v takih primerih, otrok dobi vpogled v realno življenje, ki ni pravljica. Kako bi bilo, če bi otroka zavili v vatko? Potem bi ga v službi prvi dan zadela kap, ko bi se šef nanj zdrl, če s čim ne bi bil zadovoljen.
Vsi smo le ljudje, se motimo in vse življenje učimo.

clock-img

21.07.2005, 13:38

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Nisem blond, ampak ne štekam, ma saj se niti ne trudim.

clock-img

21.07.2005, 16:12

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:zmeden2:
iskreno povedano...pojma nimam:)-

clock-img

21.07.2005, 17:30

clock-img

Micy

pencil-img

726

jest nč ne andrstendam:)-

clock-img

21.07.2005, 21:14

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

Ja, sej vem, težka sem. Zato pa vsi okoli mene popolnoma obvladajo jasno in razumljivo konverzacijo:)-:)-:)-!
Sorry, mal sem zatežila, pa sem tok utrujena, da se mi ne da razlagat.

clock-img

21.07.2005, 23:23

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Jaz sem bila vedno prepričana, da si bom našla takšnega :love: katerega moje slabosti bodo njegove prednosti in obratno. Imam srečo, našla sem ga. Ampak kljub temu so včasih težki dnevi:)-

clock-img

23.07.2005, 21:23

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz te čist razumem.. Veš kaj, važno da tvoj ve kdaj katero tipko je treba pritisniti in se tako izogne neurju ;)

clock-img

25.07.2005, 15:18

clock-img

totimato

pencil-img

189

Seveda rabi. Pravzaprav sta idealna za vajinega otroka. V vseh pogledih. Da bo pobral lastnosti, ki mu bodo koristile in se seznanil s lastnostmni, ki mu niso všeč (in mimogrede izdelal obrambni sistem).

Upam, da bo moj sin tudi tako trmast, kot sem jaz. Bi mi bilo hudo, če bi bil različen od mene, mojega očeta in njegovega očeta.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem