cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Milijon zvonček

clock-img

26.05.2006, 22:10

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Zanima me, kolikokrat na dan jih zalivate, ker jaz jih zjutraj in zvečer, ker sem nekje zasledila, da ne smejo biti ponoči žejni. Pa me tašča krega, da če jih zalivaš zvečer, dobijo rože uši. Zdej me pa zanima vaše mnenje, kako ravnate s temi zvončki?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

26.05.2006, 22:23

clock-img

Anonimen

Jaz jih imam na okenskih policah 3-4 tedne in jih zalivam na 2-3 dni, pa morem rečt, da mi zelo lepo delajo, saj so že kar veliko zrasli, pa tudi cvetov imajo veliko, tako, da nič ne kaže na to, da bi jim kaj manjkalo. Enkrat na teden pa dodam v vodo gnojilo za rože.

clock-img

26.05.2006, 22:52

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

A pa jih imaš na južni strani? Jaz jih imam na S in J, pa na J strani čez dan kar zemlja odstopi od kurita tolk so suhe. Na S pa jih manj zalivam.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

27.05.2006, 11:15

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Rožice naj bi se zmeraj zjutraj zalivalo, ker je zvečer zemlja ful pregreta in to ni dobro za njih.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

27.05.2006, 13:19

clock-img

Anonimen

Jaz jih imam na vzgodni strani, tako, da jih pripeka tja do 14h, potem je pa že senca.

clock-img

29.05.2006, 07:00

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Prvič kot prvič milijon zvončki na severni strani ni pametna ideja, saj ne bodo zelo lepo cveteli, kajti to so rože, ki potrebujejo veliko sonca, v bistvu jih lahko primerjaš s surfinijami, samo niso tako občutljive sorte. Kar se pa tiče zalivanja, tako bom rekla, jaz sem pristaš zalivanja zvečer in še za to zalivanje imam zunaj sod, kjer vodo čez dan segreva sonca, tako da voda ni mrzla in rastlini ne povzročiš šoka, če pa jih zalivaš z mrzlo vodo, pa je res bolje da jih zalivaš zjutraj. Kar se pa tiče kolikokrat to pa najbolje sama veš, ko rožo pogledaš oz zemljo in vidiš če je suha ali ne. Brezveze je tukaj govoriti recimo 2x na dan ali 3x na teden, saj  to je veliko odvisno od podnebja in lege, to boš najbolje sama ugotovila kolikokrat

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 29.5.2006 7:01:37 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem