za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ravnokar sem pri kopanju opazila, da je nas mali pikec spodaj dobil cisto prvi zobek :)...joj tolk sem vesela, da sem mogla delit z vami svojo sreco :)
:bravo::bravo::bravo::bravo:POZDRAV ZA MAJA OD MAJA:sloncek::sloncek:
04.10.2004, 18:19
ninca
995
juhuuuuuuuu...
:bravo:Maj:bravo:
(jst sm bla pa druga :)-:grrr::)-)
04.10.2004, 18:19
Anonimen
Ninč, ni ratal:(
04.10.2004, 18:21
ninca
995
oh ne:grrr: sm šele zdjle opazla da sm bla šele 5a:grrr: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :((:((:((:((:((
04.10.2004, 18:34
ZARA
17227
:sloncek: bravo :sloncek: Maj,mi se cakamo...
papa
04.10.2004, 18:38
Pupica
4847
ja bravo bravo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
04.10.2004, 18:43
neja
764
No, vseeno na katerem mestu sem, glavno da sem:):).....bravo:bravo::bravo::bravo::bravo: za prvi zobek:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in čim manj bolečih noči pri naslednjih:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
LP:)
04.10.2004, 18:47
mehurčica
3735
:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:Jupiii, prvi zobek!:love:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Mislim, da bo pri nas tud' vsak čas, je že vse tol'k' nabrekel in na vrhu dlesni se že prav vidi bela pikica, sicer pa ga čakamo že zadnje 4 mesece odkar teče slina v potokih.... Se pa zadnjič pogovarjam s sošolko, ki ima dva pikeca, punčka bo stara 1 leto, fantek pa je bil 2 leti in pravi, da je ful smešen, ker je punčka, ki je mlajša že vsa zobata, fantek pa še vedno nima vseh zobkov...in seveda veselo s svojimi zobki napada bratca...
04.10.2004, 22:53
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Mislim, da bo pri nas tud' vsak čas, je že vse tol'k' nabrekel in na vrhu dlesni se že prav vidi bela pikica, sicer pa ga čakamo že zadnje 4 mesece odkar teče slina v potokih.... Se pa zadnjič pogovarjam s sošolko, ki ima dva pikeca, punčka bo stara 1 leto, fantek pa je bil 2 leti in pravi, da je ful smešen, ker je punčka, ki je mlajša že vsa zobata, fantek pa še vedno nima vseh zobkov...in seveda veselo s svojimi zobki napada bratca...