cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija_koliko dni prej vas je začelo matrati

clock-img

24.02.2006, 10:30

clock-img

thunder

pencil-img

302

Čau!

Tiste, ki ste že dobile prvo menstruacijo po porodu - koliko časa vas je matralo preden ste jo dobile in če ste dojile, kakšna je bila reakcija otrok.
Že kak teden me namreč malo boli v spodnjem delu trebuha - kot bi se mi pripravljalo na menstruacijo a je še ni, se mi pa maliuser posted image tudi čudno doji - popolnoma je nemiren med dojenjem. A bi lahko bil to znak bližajoče menstruacije?

Lp

clock-img

24.02.2006, 14:11

clock-img

TVN

pencil-img

714

Jaz sem jo dobila točno po 5-ih mesecih. Takrat je bilo tudi konec z dojenjem. Ni več hotela prijeti.
Bolelo me je pa po celem hrbtu, spredaj, zadaj, povsod. Že kakšen teden prej. In potem se je ulilo, ampak res je prav lilo (menjavanje vložkov, tistih velikih, nočnih, na 2 - 3 ure!!) iz mene 3 dni, potem pa se je umirilo. Je precejšnja razlika od prej. Pred porodom mi je M trajala kakih 5 dni, od tega le bila bolj močna le prvi in drugi dan. Sedaj traja 6, 7 dni in je 3 - 4 dni ubijalska. Upam, da se  sčasoma umiri oz. vrne v stare okvire...

Vse dobro ti želim!

clock-img

24.02.2006, 14:22

clock-img

thunder

pencil-img

302

Joj upam da pri meni ne bo tako, ker si resnično želim dojiti vsaj do enega leta (je pač najbolj kamot). Prvega sinčka sem dojila 14m, menstruacijo pa sem dobila šele ko je bil star 11m pa ga nič ni matralo, zdaj pa ne vem kaj naj si mislim.

A pa je nikakor nisi mogla prepričat da bi se dojiča naprej? Kaj (katero mleko) pa si ji potem ponudila in kako je sprejela?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem