cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mavrični tek Tržič

clock-img

20.03.2017, 13:56

clock-img

Pikadot

pencil-img

1

Hei

Nekaj sem brskala za barvami v prahu za otroke in prišla do Mavričnega teka v tržiču. A je že katera bla z mulci user posted image , al pa sama? Tale stvar se mi zdi sicer zlo zanimiva in obožujem barveeee ;) bi pa rada še kakšno mnenje...
Tle je še link http://www.mavricni-tek.si/index.php pa še na fbju sem jih našla https://www.facebook.com/events/1639345526371935/,
sem pa vidla, da tudi barve prodajajo, to bom pa zihr kupila. A ma mogoče kakšna tud s tem izkušnje?
Tele fotke zgledajo čist noro....me ma, da bi že zdej šla, barveeeeee ♥
user posted image

clock-img

21.03.2017, 06:39

clock-img

Fitka

pencil-img

1

Mi poznamo to ;-). Lansko leto smo jih naročili za praznovanje rojstnega dne našega Tima. Mislim da smo jih ravno tukaj naročili, tisti M paket. Moram povedat da je bilo super, dokler jih ni zmanjkalo. Premalo smo jih naročili, ker je bilo 15 otrok na pikniku, proti koncu pa smo se še tastari vmešali. Prava veselica za otroke. Cunje pa v pralni stroj in vse se je lepo opralo.Otroke smo pa kar na vrtu stuširali z vrtno zalivalko, haha, še dodatna veselica. 100% letos ponovimo s temi barvami. Nisem pa vedela da tek tudi obstaja. Čeprav mi FB event ne pokaže? Na spletni pa noro zgleda,je resno za - premislit da bi šli. Super da si napisala.

< Sporočilo je popravil Fitka -- 21.3.2017 6:42:35 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem