cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Maternični vrat

clock-img

15.09.2008, 14:59

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Pred 4. meseci sem rodila. Že med nosečnostjo sem imela težave s skrajšanim materničnim vratom, nizko ležečo posteljico... Ker imam težave s koleni, moram shujšati. Začela sem s pohodi. Ravno v četrtek sem bila na pohodu, v petek pa sem med tuširanjem začutila maternični vrat, ki sili iz nožnice. Danes imam grozne bolečine v spodnjem delu trebuha. Sedaj pridno delam Keglove vaje. To se mi je po porodu zgodilo že nekajkrat, vendar v takšni hudi obliki še nisem imela. Če je imela že katera podobne težave, naj mi prosim pove, katere vaje so še primerne, razen Keglovih vaj in ali je obisk pri ginekologu nujno potreben.

Za vsak nasvet se vam zahvaljujem.

clock-img

15.09.2008, 18:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz bi šla h G.

clock-img

16.09.2008, 20:27

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Sama sem iimela podoben primer, samo da sem vrat začutila par cm v nožnici. Sem poklicala G in me je naročila še isti teden (torej oni to obravnavajo kot zelo nujno). No meni se je do takrat že popravilo z keglevimi vajami, vsekakor se pa ni s tem za hecat. Takoj pokliči G in se naroči na pregled!

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem