cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mariborčanke-bruhanje

clock-img

04.12.2005, 13:01

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Pozdravljene!

Zanima me, ali tudi vaši malčki kaj bruhajo zadnje dneve. Namreč, prvič v življenju sem videla bruhanje v loku pri moji pupi, potem je bruhala še dvakrat ponoči. V vrtcu je skupaj s še enim fantkom, ki je trenutno v bolniščnici zaradi bruhanja. Ali razhaja kakšna viroza? Pupa nima vročine in ne driske. Drugače je dobre volje in ne kaže nobenih drugih znakov bolezni. Upam, da so samo kaj takšnega pojedli. Starejši bratec je enako hrano, ker je v istem vrtcu, samo v starejši skupini in ne bruha. Možev sodelavec ima svoje otroke v bolnici z rota virusom in upam, da ni kaj možu prenesel , mož pa pupi.

Malo sem zmedeno napisala in upam, da veste kaj sem mislila.

Jasna

clock-img

04.12.2005, 14:18

clock-img

san

pencil-img

4176

mi sicer nismo iz mb, pa imamo iste težave - samo bruhanje in brez vročine pri taveliki - baje neka črevesna viroza in sedaj bruha še mali, a ima povrhu tudi mehko blato, vendar brez vročine

je rekla naša pediatrinja, da povsod ogromno črevesnih viroz razsaja

upam, da boste kmalu bolje
lp

clock-img

04.12.2005, 14:47

clock-img

Anonimen

Mi tudi sicer nismo iz MB, pa smo ravno tako danes ponoči bruhali. No, Tibor je bruhal, doslej je enkrat v življenju. Imel pa je tudi visoko vročino in vneto uho, vsaj po moje, ker ga boli. Tako sem mu kar Ospen predpisala.user posted image  Ampak  izgleda, da ima zraven še kaj črevesnega.

clock-img

04.12.2005, 22:18

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Tud mi smo bruhal in driskaluser posted image . Baje je res cel kup viroz.user posted image  z virozami!

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

04.12.2005, 22:22

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Hvala za odgovore. Pupa ni več bruhala in je bila celo zelo dobro razpoložena. Tudi jedla je, kar je pri njej bolj po redko. Mislim, da jo je poceni odnesla. Videti pa ni bilo ravno lepo.

Zjutraj bomo videli, kako bo. Če bo zopet vse OK, jo bom peljala v vrtec.

Jasna

clock-img

05.12.2005, 09:20

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Tudi na gorenjskem smo bruhali user posted image

Meni je potem vzgojiteljica rekla, naj ji dajem po majhnih požirkih postano radensko, pa je ful pomagalo, da ni dehidrirala. Trajalo je pa en dan, potem se je pa pozdravila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem